Dinamo București a primit joi seara vizita campioanei CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Câinii aveau la activ 4 victorii consecutive și erau într-o excelentă revenire de formă. CFR avea la rândul ei moralul ridicat după victoria împotriva celor de la FCSB.
Clujenii au rezolvat însă destul de repede partida, cu două goluri marcate în prima repriză, una destul de anostă, dominată clar de campioni. Primul gol a fost înscris cu un șut ușor deviat al lui Debeljuh. A doua reușită a venit din lovitură de pedeapsă transformată de Păun. Dinamo joacă după pauză mai ofensiv, fapt concretizat prin câteva ocazii de poartă, nefructificate însă. Partida se termincă cu scorul 0-2.

Edi Iordănescu, fericit pentru revenirea la CFR Cluj

Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
IERI LA 21:10
"Sunt trei victorii, toate cu două goluri diferenţă şi fără gol primit. Ne bucură punctele, nimeni nu ne poate contesta victoria după maniera jocului. Am venit după trei deplasări bune, ieşim foarte bine din această perioadă. Mă bucur că cei care au intrat în prima repriză au adus prospeţime. Avem jucători valoroşi. Nu întâmplător aceşti băieţi au făcut performanţă şi internă şi internaţională. A fost motivul principal pentru care şi eu am acceptat propunerea, crezând foarte tare în acest grup. Avem de recuperat în continuare puncte, pentru că avem şi FCSB şi Craiova în faţă cu diferenţă semnificativă", a spus Edi Iordănescu după meci.
Edi Iordănescu spune că Dan Petrescu a lăsat în urmă o echipă extrem de puternică: "Sunt multe lucruri bune şi foarte bune pe care vreau să le consolidez, pe care şe-am moştenit, e o muncă făcută, dar sunt şi lucruri pe care vreau să le îmbunătăţim şi unele să le şi schimbăm, să jucăm un fotbal şi mai pozitiv, cu mai mult construcţie, cu mai multă posesie şi cu mai multă eficienţă", a mai spus Edi Iordănescu.
Fotbal
FCSB a câștigat cu rezervele la Botoșani, dar e out din Cupa României! Tabloul sferturilor de finală
06/12/2022 LA 14:45
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu 2-0 în partida cu Chindia! Kolinger și Manea au marcat pentru campioană
04/12/2022 LA 15:29