Jucătorii de la FCSB s-au pregătit în această săptămână sub comanda lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe din a șasea etapă a Ligii 1.
Înaintea partidei, Andrei Cordea a declarat că noul antrenor a adus un plus de atitudine la echipă, fotbalistul de 23 de ani dezvăluind ce le-a transmis tehnicianul la primele antrenamente.
"Întâlnim Sepsi, o echipă bună, știm că au jucători de viteză, jucători cu experiență. Totul depinde de noi, dacă vom intra montați 100% cred că vom câștiga acest meci. Este un antrenor foarte bun, mulți dintre jucători au lucrat deja cu el și se simte că avem un plus de atitudine. Sperăm să câștigăm meciul cu Sepsi.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Suporterii ne-au cerut să ne schimbăm atitudinea, și cred că de la venirea lui mister s-a schimbat asta. Eu cred că asta este problema noastră, noi ne putem schimba singuri atitudinea, nu neapărat să fie un antrenor care să facă asta. Noi răspundem în fața antrenorului. Este un antrenor foarte bun, cred că a pregătit foarte bine meciul cu Sepsi. A zis că el o să fie 'scutul' nostru și o să răspundem în fața lui.
Important pentru mine este să răspund pozitiv pe teren, să joc bine și să-mi ajut echipa să câștige. Dacă fac asta, sunt convins că și convocările vor veni", a spus Cordea, la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203586.png

Cum i-a găsit Iordănescu pe jucători

La rândul său, noul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre ce așteptări are de la jucătorii săi, povestind și ce a găsit în vestiar în momentul în care a ajuns la echipă.
"Am văzut atitudine. Eu nu pot să fac comparații și paralele cu ce a fost înaintea mea, sunt sigur că fiecare antrenor dinaintea mea a încercat să organizeze lucrurile cât mai bine. În mod special, în plan tehnico-tactic, mi s-au părut extrem de atenți, focusați, implicați, am găsit acea agresivitate pe care o căutam la antrenamente, sunt sigur că vor să demonstreze.
Sunt sigur că cei cu care am mai lucrat le-au transmis celorlalți ceea ce înseamnă pretențiile și așteptările mele la activitatea zilnică și nu am niciun fel de emoții. Îmi doresc ca ei să înțeleagă că sunt aici să-i ajut, să lucrăm împreună și să producem performanță, dar în același timp că sunt primul care se va asigura că ei vor fi protejați din toate punctele de vedere. Responsabilitatea lor este să dea totul pe teren, responsabilitatea mea va fi rezultatul meciului.
Între mine și grup sau ei individual trebuie să fie dialog încontinuu. Nu sunt genul de antrenor pasiv, ci unul activ care își dorește ca jucătorii săi să stie mereu ce au de făcut", a mai spus Iordănescu.
Partida dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe, ultima din a șasea etapă a Ligii 1, este programată luni, de la ora 21:30, pe Arena Națională.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28