Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Eșecul cu Laci i-a fost fatal! Marinos Ouzounidis, demis de la Universitatea Craiova!

Andrei Bobeica

Actualizat 23/07/2021 la 18:38 GMT+3

Înfrângerea neașteptată și rușinoasă din Albania, din prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, contra lui FK Laci, a fost decisivă pentru antrenorul grec al Craiovei.

Marinos Ouzounidis

Credit imagine: Eurosport

UPDATE
Clubul a anunțat oficial despărțirea de antrenorul grec.
"Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll", au anunțat oficial oltenii pe pagina de Facebook a clubului.
Știrea inițială
Marinos Ouzounidis a fost demis din funcția de antrenor al Universității, conform Digisport.

Ouzounidis, dat afară de la Craiova

Universitatea Craiova a pierdut prima manșă a dublei cu albanezii de la FK Laci, în deplasare cu 1-0. În acest sezon, Craiova a debutat cu o victorie chinuită în fața lui FC Argeș, în prima etapă a Ligii 1, scor 1-0.
Conform sursei citate, la derby-ul de duminică, de pe Arena Națională, contra lui FCSB, pe banca oltenilor va sta Dragoș Bon. Acesta va fi antrenor interimar până când conducerea clubului va aduce alt antrenor.

Fanii au cerut demisia lui Marinos Ouzounidis

Suporterii Universității Craiova nu au mai avut răbdare cu antrenorul grec și au cerut demisia acestuia încă de la finalul meciului cu FC Laci.
"Mișcare împotriva jucătorilor și a antrenorului la Craiova! I se cere demisia lui Ouzounidis.
Fanii echipei spun că eșecul din Albania, cu Laci, este de-a dreptul tragic. Galeria i-a cerut imediat demisia antrenorului grec Marinos Ouzounidis, dar și jucătorii au fost aspru criticați. Acest rezultat a produs o ruptură între fani și echipă", scriu publicația din Grecia Kerida.net.
Marinos Ouzounidis a venit pe banca Universității în februarie 2021 și mai avea contract cu oltenii până în vara lui 2022. 26 de meciuri a stat Marinos Ouzounidis în funcția de antrenor al Craiovei, timp în care a obținut 13 victorii, 7 remize și a pierdut de 6 ori. Grecul a câștigat cu Craiova 2 trofee, Cupa și Supercupa României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo