Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eugen Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"

Bianca Dumitru

Actualizat 26/11/2021 la 23:35 GMT+2

FC U Craiova a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Liga 1, iar Eugen Trică a explodat la finalul partidei cu Dinamo, încheiată cu scorul de 0-0. Antrenorul i-a amenințat pe jucătorii săi că vor fi dați afară de la echipă dacă nu își vor schimba atitudinea.

Eugen Trică (FC U Craiova)

Credit imagine: facebook

Dinamo și FC U Craiova au remizat în această seară, scor 0-0, în meciul din a 17-a etapă a Ligii 1. La finalul partidei din Ștefan cel Mare, antrenorul oltenilor a răbufnit, reproșându-le jucătorilor lipsa de atitudine.
Eugen Trică s-a arătat extrem de supărat, a spus că echipa nu a arătat ceea ce el își dorește să vadă și le-a transmis fotbaliștilor că, dacă nu vor juca mai bine în următoarele 4 etape, vor fi dați afară.
"A fost un meci de angajament, un meci de luptă, în care puteau să câștige ambele părți. Să vedem cine răspunde dacă a fost penalty. Unii jucatori cred că sunt cei mai buni jucători din lume că au dat jumatate de pasă. Eu nu sunt mulțumit, nu este fotbalul pe care mi-l doresc. Torje, la vârsta lui joacă, și ai mei... Torje merge cu mingea la picior 40 de metri. Acesta nu este fotbalul pe care mi-l doresc.
Eu răspund de rezultate, dar înainte să plec eu, vor pleca ei. Îi așteaptă biletele de avion. Ondaan merge pe teren, Sidibe merge pe teren, se crede cel mai mare fotbalist pentru că l-a lăudat Dan Petrescu. Eu vreau altceva, am alte așteptări. Și nu numai eu, suporterii Craiovei care au fost alături de noi.
Opresc 14 jucători în lot și merg cu ei mai departe. Le-am zis același lucru înainte de meci, dar nu am văzut nicio reacție. La mine, criteriile sunt: la antrenamente dai 100%, la meci dai 200%. Nu să intrăm cu fițe pe teren.

Trică: "La Craiova se joacă fotbal!"

Du-te la tine în țară și nu mai veni că păcălești fotbalul, mă păcălești și pe mine ca antrenor. Așa gândesc eu fotbalul. Nu se bagă nimeni peste mine. Eu conduc echipa, eu răspund de rezultate. La mine, ca jucător, dacă nu faci lucrul acesta, pleci.
Luăm alți jucători din țară care se implică. Încă mai aștept de la ei, mai sunt patru etape. La Craiova se joacă fotbal și suporterii sunt învățați cu un joc frumos. Chiar dacă au contract 5 ani, pleacă în secunda doi", a declarat Eugen Trică după meci.
În acest moment, FC U Craiova este pe locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte, iar în următoarea etapă va primi vizita celor de la FC Voluntari.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo