CFR Cluj s-a impus în fața Universității Craiova, cu scorul de 2-1, în meciul din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, și a pus capăt luptei pentru titlu, profitând de pasul greșit făcut de FCSB în partida cu FC Voluntari.
Echipa lui Dan Petrescu a devenit, pentru al cincilea an consecutiv, campioana României și se pregătește pentru următorul sezon de Champions League, unde ar urma să aibă o misiune mai ușoară decât în alți ani.
În condițiile în care titlul a fost deja adjudecat, meciul din ultima etapă a play-off-ului dintre FCSB și CFR Cluj nu mai are nicio miză. Conducerea campioanei României a luat decizia de a merge cu echipa a doua la Buzău, majoritatea titularilor plecând deja în vacanță.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58
Astfel, potrivit informațiilor Eurosport, în primul 11 al CFR-ului se vor afla, printre alții, Kristian Dimitrov, care nu a jucat în niciun meci oficial pentru clujeni, Florin Ștefan, care a adunat 10 apariții în acest sezon în echipa lui Dan Petrescu, și Sergiu Buș, care a evoluat 70 de minute în 4 partide.
Echipa de start a celor de la CFR Cluj pentru meciul cu FCSB: Hindrich - Bălan, Yuri, Dimitrov, Ștefan - Gîdea, Cvek - Costache, Păun, Petrila - Buș.
În ceea ce privește banca tehnică, Dan Petrescu ar urma să fie înlocuit la acest meci de Alin Minteuan.
Citește și:

CFR Cluj a confirmat schimbările pentru meciul cu FCSB

Cristi Balaj a confirmat că CFR Cluj se va baza pe mulți jucători de la propria academie la meciul de la Buzău, motivând că majoritatea fotbaliștilor de bază au plecat deja în vacanță.
"Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost invoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile sunt importante în plus la vacanța bine meritată pentru marea majoritatea. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă.
Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. Dacă dorește să nu vină, și chiar am discutat acest subiect, i-am spus că din punctul meu de vedere dacă nu dorește să fie prezent n-am nicio problemă, merită și el o vacanță.
Dan Petrescu a muncit mult prea mult să nu merite și el o vacanță alături de jucători. Noi cei din conducere muncim pentru că este perioada cea mai importantă, putem să intervenim, este rândul nostru să vorbim și vom fi prezenți la birou în fiecare zi pentru a pregăti următoarea perioadă de transferuri.
Dacă Dan Petrescu va fi sau nu prezent este decizia lui. Din punctul meu de vedere este invoit. Dacă va veni demonstrează că este același profesionist cu care ne-am obișnuit", a declarat Cristi Balaj la Sport Total FM.
Partida dintre FCSB și CFR Cluj este programată duminică, 22 mai, de la ora 21:30, la Buzău.
Fotbal
CFR Cluj, neînvinsă în amicalele din această vară! A învins-o cu 2-0 pe Hajduk Split
25/06/2022 LA 18:30
Romanian Liga I
Dan Petrescu a refuzat o ofertă uriașă pentru a continua la CFR Cluj! "L-am convins să rămână"
25/06/2022 LA 14:41