Dan Șucu intenționează să se implice tot mai mult în fotbalul din România. După ce a cumpărat 50% din acțiunile clubului Rapid București, omul de afaceri vrea să investească și la ASU Poli Timișoara.
Potrivit informațiilor Eurosport, Șucu vrea să achite el salariul antrenorului Bogdan Andone, care a revenit pe banca timișorenilor pe care i-a mai pregătit în sezonul 2017/18 al Ligii 2.
Andone nu a fost prima variantă a celor de la ASU Poli, care l-au ofertat, în această vară, și pe Ioan Ovidiu Sabău, dar acesta a refuzat.
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
01/07/2022 LA 15:07
Pe lângă salariul lui Bogdan Andone, Dan Șucu vrea să trimită la Timișoara și 5 jucători de la Rapid, pentru a întări lotul lui ASU Poli.
Citește și:

Dan Șucu, acționar la Rapid București

Dan Șucu este, de la finalul lunii mai, unul dintre acționarii lui Rapid București. Omul de afaceri a preluat 50% din acțiunile clubului de fotbal FC Rapid, celelalte 50 de procente rămânând în posesia lui Victor Angelescu.
Noul acționar al giuleștenilor a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre Rapid, dar și despre adversarele din Liga 1. Dan Șucu a explicat, printre altele, ce se va întâmpla în cazul în care are o opinie diferită de cea a celuilalt acționar, Victor Angelescu, decizia finală urmând a-i aparţine acestuia din urmă.
"Avem jumătate fiecare. Dacă sunt păreri diferite, domnul Angelescu este acționarul inițial și are drept de prevalare, așa am hotărât împreună. Când intri într-o afacere 50-50% se decide acest lucru înainte. Nu am discutat să aducem alți investitori și nu văd motivul pentru care am face-o. Deocamdată sunt extrem de multe lucruri care se pot face.
Modelul de business pe care l-am discutat pentru Rapid este legat de creșterea de jucători în pepiniera proprie. Zona de elită de la juniori va avea un buget de 10% din bugetul de cheltuieli. Acum va fi de 700.000, dar va ajunge foarte sus. În mod cert în doi ani va fi cel mai mare buget din Liga I pe zona de juniori. În zona aceea am cerut și eu un drept de prevalare", a declarat Dan Șucu.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30
Fotbal
Rapid a adus un fotbalist de la Steaua! Supărare în tabăra militarilor: "Așa a fost și cu Popovici"
26/06/2022 LA 12:28