Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Un fotbalist de la Dinamo are șanse mari să continue în Liga 1! Unde este dorit

Bianca Dumitru

Publicat 01/06/2022 la 15:19 GMT+3

Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar mai mulți fotbaliști vor pleca din Ștefan cel Mare. Unul dintre ei este Mirko Ivanovski, care este dorit la o echipă din Liga 1.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul este sumbru pentru formația din Ștefan cel Mare. Majoritatea jucătorilor rămân liberi de contract și cel mai probabil nu vor semna noi acorduri, iar antrenorul Dusan Uhrin va părăsi și el, aproape sigur, echipa, cehul plecând deja din România.
Potrivit informațiilor Eurosport, unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca de la Dinamo la o echipă din primul eșalon este Mirko Ivanovski. Atacantul de 32 de ani este dorit la Petrolul, formație care a obținut în această vară promovarea în Liga 1.
Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii septembrie, iar acum ar putea ajunge la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo urmând a se încheia pe 30 iunie.
De-a lungul carierei, Ivanovski a mai evoluat la Pelister Bitola, Makedonija, Slavia Praga, Arka Gdynia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Boluspor, Slaven Belupo, Hajduk Split și Diosgyor.
Citește și:

Plecări în masă de la Dinamo după retrogradarea în Liga 2

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat, după retrogradarea echipei în Liga 2, că mai mulți jucători vor pleca în această vară de la echipă. Unul dintre motive este legat de salariile fotbaliștilor, prea mari pentru bugetul pe care "câinii roșii" îl vor avea în următorul sezon.
"Sunt jucători cu care am discutat și care și-au manifestat dorința de a rămâne la Dinamo. Urmează să discutăm cu fiecare jucător. Avem o listă de jucători care au contracte în derulare și nu se pune problema ca Dinamo să rămână fără ei.
Sunt contracte de 8.000 - 9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui.
Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga 2, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil. Sunt băieți de caracter, nu cred că vom avea probleme.
Am avut o discuție cu Steliano Filip. Am ajuns la concluzia că din vară aceasta nu va mai continua. Așteptăm o ofertă pentru el. Torje are contract în continuare, dar depinde de ce se va întâmpla cu antrenorul. Cu Gabi ne putem înțelege. Este dinamovist și nu cred că banii sunt atât de importanți pentru el în acest moment.
Lui Morar i-a expirat contractul. Cosmin Matei a avut foarte multe oferte. El alesese să continue cu Dinamo. Nu vreau să le spun jucătorilor să rămână în Liga 2, dacă valoarea le permite să joace în prima ligă.
Eșanu e un băiat deosebit. Nu aș vrea să arunc cu niște vorbe ca să îi fac rău. Am vorbit cu el. Era dărâmat. Sper să își revină. E un portar cu valoare. Dacă va depăși unele probleme, va reuși să apere la un nivel bun", a explicat Răzvan Zăvăleanu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo