Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Facturile nu se plătesc cu promisiuni!" Paul Anton, mesaj dur pentru șefii spanioli ai lui Dinamo

Irina Aldea

Publicat 20/11/2020 la 22:59 GMT+2

După șase meciuri la rând fără victorie, Dinamo a spart în sfârșit gheața în confruntarea cu Voluntari. Alb-roșii au reușit să câștige meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Liga 1.

Dinamo - Paul Anton

Credit imagine: Eurosport

Dinamo continuă să se confrunte cu probleme de tot felul pe toate planurile posibile pentru un club sportiv. Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile, staff-ul tehnic caută să plece cu orice preț, iar Cosmin Contra este și el pe picior de plecare, fiind profund nemulțumit de situația în care se regăsește clubul din Ștefan cel Mare.
Totuși, "câinii" au lăsat în această seară problemele la vestiar și au intrat pe teren cu FC Voluntari cu gândul la victorie. Prima repriză a partidei din etapa a 11-a Ligii 1 a fost de tatonare, cu mai multe ocazii de partea dinamoviștilor. În a doua parte totuși, băieții lui Cosmin Contra au reușit să deschidă scorul prin Anton, în minutul 60. Șapte minute mai târziu, Borja Valle a majorat avantajul din pasa lui Gol, iar mai apoi, în minutul 87, același Borja Valle a închis tabela.

Paul Anton, mesaj clar pentru investitorii spanioli

Paul Anton a vorbit despre marea problemă de la club: promisiunile neonorate ale investitorilor spanioli: "Nu e uşor pentru că aici nu e vorba de lipsa banilor. E vorba de o nesiguranţă. Vineri, săptămâna trecută, a fost făcută o declaraţie că vin banii, iar acum s-a făcut o săptămână şi banii nu au venit. Este vorba de nesiguranţă. Multe echipe care au probleme, patronul vine după 4 luni şi va plăti datoriile. La noi au fost vorba de promisiuni care nu s-au onorat. La noi nu este vorba de bani, nu suntem mercenari.
Avem familii, iar facturile nu se plătesc cu promisiuni. Suntem oameni şi normal că avem preocupări. Singurul lucru în care credem suntem noi, cu oamenii de la Săftica. În momentele în care suntem noi, ei ne-au arătat suportul. Au fost aseară în cantonament, au încercat să ne calmeze. Ne-am dorit victoria mai mult decât oricât pentru ei. E o problemă delicată. De aceea e diferit de alte cluburi", a spus Paul Anton la Digi Sport.
Paul Anton a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Contra, care vrea să plece de la club: "Este antrenorul nostru, a arătat că este alături de noi şi suntem alături de el. Sunt la Dinamo şi nu regret. Cred că echipa a arătat bine, ne-am creat multe ocazii. Mă bucur că am spart gheaţa, în condiţiile în care suntem. Uşor uşor încercăm să ne detaşăm de problemele care sunt şi să încercăm să ne motivăm, pentru că jucăm la Dinamo. Nişte fani senzaţionali, care întotdeauna ne-au susţinut", a mai spus Paul Anton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo