Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul, fără victorie în play-off! Echipa lui Hagi a fost învinsă de FC Voluntari după un corner

Bianca Dumitru

Publicat 02/04/2022 la 19:30 GMT+3

FC Voluntari a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu Farul Constanța din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1 și a urcat pe locul 3 în clasamentul competiției.

Farul Constanța - FC Voluntari

Credit imagine: facebook

FC Voluntari s-a impus în ultimele minute ale partidei în fața celor de la Farul Constanța, cu scorul de 1-0, într-un meci din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1.
În minutul 8, Enes Sali i-a pasat lui Jefte Betancor, care a ratat preluarea, iar Popa a reușit să rețină balonul. După doar două minute, aceiași doi jucători ai constănțenilor au fost implicați într-o altă fază periculoasă, dar Ricardinho a intervenit și a blocat golul.
În minutul 22, gazdele ar fi putut deschide scorul, dar Budescu i-a pasat lui Ciobotariu, care nu a reușit preluarea și a fost deposedat de Mladen. După 7 minute, Budescu a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Ricardinho a reluat cu capul, însă balonul a trecut pe lângă poarta lui Aioani.
Farul a avut ulterior, după doar câteva zeci de secunde, următoarea ocazie a partidei, Omoh șutând din afara careului, fără a-i pune probleme lui Popa, care a reținut mingea.
Cu câteva minute înainte de pauză, meciul a fost întrerupt după o accidentare a lui Constantin Budescu. Fostul jucător de la FCSB a fost scos de pe teren pe o targă după ce a călcat strâmb în momentul în care a încercat să paseze și s-a prăbușit pe teren. Potrivit DigiSport, din primele informații, fotbalistul de 33 de ani ar fi suferit o ruptură de tendon.
Citește și:
În repriza secundă, Farul a avut, pentru început, două ocazii, în minutele 57 și 60. De Nooijer a trimis balonul în careu pentru Betancor și Iancu, dar aceștia nu au reușit să-l învingă pe goalkeeper-ul gazdelor.
În minutul 80, Radaslavescu a executat o lovitură liberă spre Iancu, care a șutat din afara careului, dar Popa a prins balonul. După doar câteva secunde, pericolul s-a mutat la poarta constănțenilor, unde Merloi i-a pasat lui Nemec, care a șutat din alunecare. Mingea a fost blocată de Grameni.
În minutul 82, Petre a trecut de Armaș și a rămas singur cu Popa, însă a fost incomodat de Briceag și nu a reușit să înscrie. După 5 minute, Merloi a încercat un șut din afara careului, dar balonul a fost reținut de portarul ilfovenilor.
FC Voluntari a înscris golul victoriei în minutul 89, după un corner, prin Ricardinho, care a împins mingea între buturi din fața porții.
În urma acestui rezultat, echipa lui Liviu Ciobotariu a acumulat 30 de puncte și a urcat pentru moment pe locul 3 al clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, care o va înfrunta mâine pe FCSB. De cealaltă parte, Farul Constanța are 25 de puncte și ocupă a cincea poziție, echipa lui Gică Hagi fiind fără victorie după primele 3 etape ale play-off-ului.
În următoarea rundă, ilfovenii o vor înfrunta în deplasare pe FCSB, iar Farul va juca pe terenul celor de la FC Argeș.

Echipele de start

FC Voluntari: Popa - Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag - Ricardinho, Meleke - Lopes, Budescu, Rață - Nemec
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Farul Constanța: Aioani - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Artean, Nedelcu, Ciobanu - Omoh, Jefte, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo