Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul obține un punct din deplasarea la Craiova grație unui gol marcat de Adi Petre

Bianca Dumitru

Actualizat 27/08/2021 la 23:06 GMT+3

FC U Craiova și Farul au remizat în această seară, scor 1-1, în meciul din a 7-a etapă a Ligii 1.

Farul -Dinamo (sursa foto: Facebook)

Credit imagine: Eurosport

FC U Craiova a obținut doar o remiză pe teren propriu în fața celor de la Farul, partida din a 7-a etapă a Ligii 1 încheindu-se cu scorul de 1-1.
Echipa lui Gică Hagi a început meciul în forță, dominând pe parcursul întregii partide. De Nooijer a avut prima ocazie a meciului, în minutul 15 șutând din afara careului pe lângă poarta lui Mogoșanu.
După 6 minute, Larie ar fi putut deschide scorul, după o centrare a lui Purece, însă mingea a trecut din nou pe lângă bară. În minutul 24, Artean a ratat o nouă ocazie a constănțenilor, după ce șutul său din careu a fost deviat, trecând pe lângă poartă.
În repriza a doua, Jefte Betancor a fost protagonistul uneia dintre cele mai mari ocazii ale meciului. Fotbalistul a reluat spectaculos cu călcâiul o minge centrată de Dussaut, balonul lovind bara transversală.
După doar câteva secunde, oltenii au deschis scorul după o pasă greșită a lui Alexi Pitu. Asamoah a trimis mingea în fața porții, balonul a fost deviat de Ghiță până la Bălan, iar acesta din urmă l-a învins pe Aioani, ducându-și echipa în avantaj.
Cu 10 minute înainte de fluierul final, Kovacic a comis un fault în careu asupra lui Chițu, iar arbitrul a dictat penalty. Adrian Petre a transformat lovitura de la 11 metri, restabilind egalitatea.
În prelungirile partidei, Purece a ratat o ocazie imensă de a aduce victoria oaspeților. Fotbalistul a lovit cu capul mingea din fața porții, balonul trecând pe lângă poarta lui Mogoșanu.
În urma acestei remize, FC U Craiova a adunat 8 puncte, iar Farul a ajuns la 12 puncte.

FC Voluntari 2-1 Chindia Târgoviște

În primul meci al etapei a 7-a din Liga 1, FC Voluntari a învins-o cu scorul de 2-1 pe Chindia Târgoviște. Ion Gheorghe a deschis scorul în minutul 25, după o pasă a lui Armas, iar Daniel Popa a restabilit egalitatea după pauză.
Scorul final a fost stabilit de Adam Nemec, care a marcat în minutul 69, după un assist al lui Briceag. Ilfovenii au reușit să obțină cele trei puncte puse în joc, chiar dacă au jucat în inferioritate numerică în ultimele minute ale partidei, după eliminarea lui Achim.
În urma acestei victorii, FC Voluntari a acumulat 9 puncte, în timp ce Chindia a rămas cu doar 6 puncte după primele 7 etape ale noului sezon.
Super sâmbătă Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo