Dinamo traversează una dintre cele mai tulburi perioade din istoria clubului. Tensiunile dintre fanii DDB și conducerea clubului capătă noi dimensiuni și pare că Ionel Gane are de gestionat o situație imposibilă la clubul din "Ștefan cel Mare". În etapa cu numărul 18, dinamoviștii voiau cu orice preț să dea uitării eșecului cu Chindia Târgoviște, însă au încasat o înfrângere și mai greu de digerat.
Moldovenii lui Marius Croitoru au făcut un meci excepțional, iar la pauză aveau deja scor de neprezentare. Keyta a reușit o primă repriză memorabilă: a înscris două goluri și a dat o pasă de gol. Deschiderea scorului s-a produs în primul minut al meciului, atunci când portarul dinamoviștilor, Eșanu, a făcut o eroare uriașă, iar Keyta a profitat din plin. Ongenda a marcat al doilea gol al moldovenilor din pasa lui Keyta, iar acesta din urmă a marcat și din lovitură de la 11 metri în minutul 35.
Denis Haruț, jucătorul aproape ajuns la FCSB, a punctat și el în partea a doua a meciului, în minutul 64. Este de altfel pentru prima dată când Botoșani înscrie atât de multe goluri în poarta lui Dinamo. În urma acestui rezultat, Botoșani urcă două locuri în clasament, până pe 7, iar Dinamo staționează pe locul 11 în Liga 1. Pentru FC Botoșani urmează meciul din deplasare cu Academica Clinceni, în timp ce pentru elevii lui Ion Gane urmează partida cu Gaz Metan Mediaș de pe teren propriu.
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
ACUM 12 ORE

Liga 1 | FC Botoșani – Dinamo 4-0. Echipele de start

  • FC Botoșani: Hankic - Patache, Haruț, Șeroni, Țigănașu - Ed. Florescu, J. Rodriguez, Ongenda - Al. Caia, Mawas, H. Keyta. Rezerve: Ed. Pap - A. Chindriș, Plămadă, Toutouh, M. Roman I, Tîrcoveanu, Ashkovski. Antrenor: Marius Croitoru
  • Dinamo: Eșanu - D. Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu - G. Crețu, Al. Răuță, V. Achim, Fabbrini - Magaye Gueye, Borcea. Rezerve: Al. Mitrovic - Puljic, Cl. Stan, I. Șerban, Bani, Mihaiu, R. Moldoveanu, C. Măgureanu. Antrenor: Ionel Gane
  • Stadion: Municipal, Botoșani
  • Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu, Valentin Avram / Rezervă: Bogdan Dumitrache
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37