Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României

Bianca Dumitru

Actualizat 20/07/2022 la 16:46 GMT+3

FC Hermannstadt a ajuns la un acord cu fotbalistul Paolo Medina, care a devenit primul mexican care va juca în campionatul României.

Paolo Medina (FC Hermannstadt)

Credit imagine: facebook

FC Hermannstadt, liderul surpriză din SuperLigă după prima etapă a sezonului 2022/23, a ajuns la un acord pentru transferul lui Paolo Medina, un fundaș dreapta de 23 de ani.
Fotbalistul crescut la academia celor de la Real Madrid este primul jucător din Mexic care va juca în campionatul României.
"Paolo Medina este un fundaș dreapta mexican, fost internațional U20, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost format la academia de tineret a celebrului club spaniol Real Madrid, unde a evoluat pentru grupele U17 și U18.
Tot la nivel de copii și juniori, Paolo a fost transferat de Benfica Lisabona U19 (Portugalia) și Monterrey U20 (Mexic).
Ca fotbalist profesionist, fundașul dreapta mexican are în CV-ul său echipe ca Monarcas (Mexic), Panetolikos (Grecia) și UD Logrones (Liga 3/ Spania), echipă pentru care a bifat 23 de prezențe în sezonul trecut", au anunțat cei de la FC Hermannstadt, pe pagina oficială de Facebook a clubului.
Citește și:

FC Hermannstadt, lider surpriză în SuperLigă

În prima etapă a sezonului 2022/23 al SuperLigii, FC Hermannstadt a învins-o cu 3-0 pe CS Mioveni. Nou-promovata a obținut cea mai clară victorie a rundei și este liderul clasamentului.
Pentru echipa lui Marius Măldărășanu urmează luni, 25 iulie, de la ora 18:30, duelul cu Chindia Târgoviște.
FC Hermannstadt va da, începând din august, peste adversari mult mai bine cotați, având un program de foc. Sibienii le vor înfrunta pe CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova în etape consecutive, programate între 20 și 31 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo