Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii au ajuns la 5 remize consecutive în Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 26/01/2021 la 19:50 GMT+2

Universitatea Craiova a obținut numai o remiză pe terenul lui FC Voluntari. Meciul de pe terenul ilfovenilor, din etapa a 19-a din Liga 1, s-a încheiat 1-1, iar oltenii au ajuns la 5 egaluri consecutive.

Dan Nistor

Credit imagine: Getty Images

Universitatea Craiova nu-și revine în debutul anului 2021. Oltenii au remizat și pe terenul lui FC Voluntari și au ajuns la 5 egaluri în ultimele 5 etape din Liga 1. Formația lui Corneliu Papură a avut prima ocazie a meciului în minutul 2, când Nicușor Bancu a tras peste poartă de la 25 de metri.
FC Voluntari a deschis scorul în minutul 10, cu o execuție superbă a lui Angelov, peste portarul Craiovei. Atacantul gazdelor s-a desprins din marcaj și a reluat elegant peste Pigliacelli, după o centrare expediată de Ricardinho.
Craiova a restabilit egalitatea în minutul 25, prin Andrei Ivan. Atacantul oltenilor a reluat cu capul din câțiva metri de poartă, servit ideal de Dan Nistor, cu o centrare din partea dreaptă.
Oaspeții puteau trece în avantaj în minutul 30, dar șutul lui Ofosu a ocolit agonizant vinclul porții lui Marcos Lavin. Craiova a mai irosit două ocazii mari până la pauză. Mai întâi Bărbuț a reluat defectuos pe lângă poartă, după centrarea lui Bancu. Apoi, Screciu a trimis cu capul spre poartă, dar Marcos Lavin a intervenit excelent.

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii au ajuns la 5 remize consecutive în Liga 1

Craiova a continuat să pună presiune la poarta trupei lui Bogdan Andone și în repriza secundă. Nistor și-a încercat norocul cu un șut din afara careului, dar goalkeeper-ul lui FC Voluntari a respins. În minutul 65, Ofosu a trimis și el un șut care a ocolit poarta lui Lavin.
FC Voluntari putea să dea lovitura la ultima fază a meciului, dar Borțoneanu a trimis peste transversală.
S-a încheiat 1-1, iar Universitatea Craiova a ajuns la 5 egaluri consecutive în Liga 1. După 19 etape, oltenii ocupă locul 3, cu 36 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului FCSB. De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe poziția a 14-a, cu 16 puncte. Numai FC Hermannstadt (16p) și Poli Iași (15p) stau mai prost decât trupa lui Bogdan Andone.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo