FCSB și-a luat revanșa în fața celor de la FC Argeș, învingând cu scorul de 3-2. Deși au fost la conducere în două rânduri, roș-albaștrii și-au asigurat victoria abia în ultimele secunde ale jocului.
FCSB a deschis scorul în minutul 38, prin Tănase, care a primit o pasă perfectă de la Olaru și a împins mingea în poartă din interiorul careului mic.
După doar 3 minute, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru gazde, după ce Mamut l-a lovit pe Ganea în careu. Penalty-ul a fost transformat fără probleme de Șerban.
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
IERI LA 13:02
FCSB a revenit la conducere în minutul 56, după ce Tănase a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă acordată ca urmare a unui fault al lui Tofan asupra lui Olaru.
Avantajul roș-albaștrilor a durat doar 17 minute. Deși au rămas în 10 în minutul 69, după eliminarea lui Șerban, cei de la FC Argeș au restabilit egalitatea după un nou penalty, transformat de această dată de Said, cel care fusese faultat de Crețu.
FCSB ar fi putut să treacă în avantaj în minutul 86, când Valentin Gheorghe a primit mingea în careu de la Coman, dar a șutat peste poartă dintr-o poziție foarte bună. Golul victoriei a fost înscris în minutul 90+4 de Dumiter, care a profitat de o respingere greșită a balonului de către portarul gazdelor.
Citește și:
În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la doar 5 puncte de CFR Cluj, având un total de 37 de puncte, cu care ocupă locul 2 în clasamentul play-off-ului. De cealaltă parte, FC Argeș este pe locul 6, cu 24 de puncte.
În următoarea etapă, roș-albaștrii va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în timp ce echipa lui Andrei Prepeliță va evolua în deplasare împotriva celor de la CFR Cluj.
Echipele de start de la FC Argeș - FCSB:
FC Argeș: Greab - Joao Miguel, Turda, Dobrosavlevici - Tofan, I. Șerban, Raynov, D. Dumitrașcu - Ișfan, G. Ganea, Cr. Tănase
Rezerve: Micle - C. Moisie, Viana, Boldor, N. Mușat, Honciu, Palic, Said, Arias
FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic - D. Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Ad. Șut, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă
Romanian Liga I
Răspunsul celor de la TAS după ce CSA Steaua a cerut suspendarea barajului de promovare în Liga 1
IERI LA 10:49
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
IERI LA 08:39