FCSB a reușit să se impună în fața celor de la Chindia Târgoviște, în meciul din a 11-a etapă a Ligii 1. Roș-albaștrii au obținut victoria în această deplasare în prelungiri, meciul încheindu-se cu scorul de 1-0, după penalty-ul transformat de Budescu. Echipa lui Edi Iordănescu a avut un om în plus pe teren pentru aproape tot meciul.
Meciul a început cu o ocazie a celor de la Chindia Târgoviște. În minutul 7, Popa a trimis balonul în fața porții, însă Șerban nu a reușit intercepția, iar mingea a lovit bara. După doar câteva zeci de secunde, gazdele au rămas în inferioritate numerică după un fault al lui Kocic asupra lui Crețu, sancționat de centralul partidei cu un cartonaș roșu.
FCSB a început apoi asaltul la poarta lui Căbuz. În minutul 23, după o respingere greșită a portarului Chindiei, Ianis Stoica a șutat, însă balonul nu i-a pus probleme goalkeeper-ului. După aproximativ 13 minute, Keșeru a primit în fața porții mingea după o centrare a lui Ovidiu Popescu. Șutul fotbalistului care a revenit în tricoul roș-albaștrilor în această toamnă nu a reușit să-l învingă, însă, pe Căbuz.
Romanian Liga I
Jucătorii de la FCSB îi iau apărarea lui Edi Iordănescu! Ce mesaj au transmis conducerii clubului
20/10/2021 LA 12:32
Până la pauză, Keșeru a mai trimis un șut spre poarta Chindiei Târgoviște, dar mingea a lovit bara transversală.
În startul reprizei secunde, Florea a încercat să înscrie în poarta lui Vlad cu un șut de la distanță, însă goalkeeper-ul roș-albaștrilor a reușit să respingă balonul.
În minutul 52, Keșeru a semnat o nouă ratare importantă. Fotbalistul a primit balonul în interiorul careului, reușind o preluare bună, însă șutul său a trecut pe lângă poartă. În minutul 73, a venit rândul lui Olaru să-și încerce norocul la poarta lui Căbuz, însă mingea lovită de el cu călcâiul nu i-a pus probleme lui Căbuz.
Rezultatul partidei a fost stabilit în ultimele secunde de joc, când Iacob a comis un henț în careu, arbitrul dictând o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Budescu.
În urma acestui rezultat, FCSB a acumulat 21 puncte și a urcat pe locul 2 al clasamentului Ligii 1, putând fi însă depășită de FC Botoșani și Farul, în cazul în care acestea vor câștiga în acest weekend în fața celor de la Academica Clinceni, respectiv FC Voluntari. De cealaltă parte, Chindia Târgoviște a rămas pe locul 10, cu 13 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Romanian Liga I
Decimată de Covid-19, FCSB câștigă fără probleme cu CS Mioveni! Keșeru a reușit cel mai frumos gol
16/10/2021 LA 19:23
Romanian Liga I
Încă un jucător de la FCSB, OUT de la meciul cu CS Mioveni! Cine revine în lotul roș-albaștrilor
15/10/2021 LA 11:35