FCSB a reușit să se impună în fața celor de la Chindia Târgoviște, în meciul din a 11-a etapă a Ligii 1. Roș-albaștrii au obținut victoria în această deplasare în prelungiri, meciul încheindu-se cu scorul de 1-0, după penalty-ul transformat de Budescu. Echipa lui Edi Iordănescu a avut un om în plus pe teren pentru aproape tot meciul.
Meciul a început cu o ocazie a celor de la Chindia Târgoviște. În minutul 7, Popa a trimis balonul în fața porții, însă Șerban nu a reușit intercepția, iar mingea a lovit bara. După doar câteva zeci de secunde, gazdele au rămas în inferioritate numerică după un fault al lui Kocic asupra lui Crețu, sancționat de centralul partidei cu un cartonaș roșu.
FCSB a început apoi asaltul la poarta lui Căbuz. În minutul 23, după o respingere greșită a portarului Chindiei, Ianis Stoica a șutat, însă balonul nu i-a pus probleme goalkeeper-ului. După aproximativ 13 minute, Keșeru a primit în fața porții mingea după o centrare a lui Ovidiu Popescu. Șutul fotbalistului care a revenit în tricoul roș-albaștrilor în această toamnă nu a reușit să-l învingă, însă, pe Căbuz.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45
Până la pauză, Keșeru a mai trimis un șut spre poarta Chindiei Târgoviște, dar mingea a lovit bara transversală.
În startul reprizei secunde, Florea a încercat să înscrie în poarta lui Vlad cu un șut de la distanță, însă goalkeeper-ul roș-albaștrilor a reușit să respingă balonul.
În minutul 52, Keșeru a semnat o nouă ratare importantă. Fotbalistul a primit balonul în interiorul careului, reușind o preluare bună, însă șutul său a trecut pe lângă poartă. În minutul 73, a venit rândul lui Olaru să-și încerce norocul la poarta lui Căbuz, însă mingea lovită de el cu călcâiul nu i-a pus probleme lui Căbuz.
Rezultatul partidei a fost stabilit în ultimele secunde de joc, când Iacob a comis un henț în careu, arbitrul dictând o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Budescu.
În urma acestui rezultat, FCSB a acumulat 21 puncte și a urcat pe locul 2 al clasamentului Ligii 1, putând fi însă depășită de FC Botoșani și Farul, în cazul în care acestea vor câștiga în acest weekend în fața celor de la Academica Clinceni, respectiv FC Voluntari. De cealaltă parte, Chindia Târgoviște a rămas pe locul 10, cu 13 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32