Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, comparată cu PSG în presa internațională! Declarațiile noului jucător al roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Actualizat 20/07/2022 la 13:54 GMT+3

FCSB l-a transferat în această vară pe Joyskim Dawa, fundașul camerunez al celor de la FC Botoșani, care a avut oferte și de la alte cluburi importante. Camerunezul a dezvăluit, într-un interviu pentru presa din Africa, de ce a ales să semneze cu roș-albaștrii, comparând-o pe FCSB cu PSG.

FCSB

Credit imagine: facebook

Unul dintre jucătorii transferați în această vară de FCSB este Joyskim Dawa, care a ajuns în lotul lui Toni Petrea după un sezon petrecut la FC Botoșani.
Fundașul, care a fost dorit în ultimele săptămâni și de CFR Cluj, dar și de echipe din Italia, a dezvăluit motivele pentru care a ales să semneze cu vicecampioana României.
Într-un interviu acordat în presa din Africa, fotbalistul din Camerun a comparat-o pe FCSB cu PSG, campioana Franței, și a vorbit despre obiectivele sale în sezonul 2022/23.
"Am ales să continui în România, pentru că a trebuit să confirm ce am realizat cu FC Botoșani în primul sezon. Am vrut să rămân într-un campionat pe care-l cunosc, nu să mă duc undeva unde aș fi început de la 0.
Am decis să vin la FCSB pentru că acolo este un proiect, iar eu fac parte din acest proiect. FCSB e un club mare, există marketing, entuziasm, este un fel de PSG în Franța. Așa că am ales să vin și să dovedesc ce am reușit la Botoșani.
Trebuie să ne calificăm în Conference League și, bineînțeles, să luăm campionatul. Ar fi un pas mare pentru mine, pentru că nu am fost campion până acum", a declarat Joyskim Dawa, potrivit africafootunited.com.
Citește și:

Dawa are o clauză uriașă de reziliere la FCSB

Joyskim Dawa a ajuns la FCSB în această vară, roș-albaștrii având nevoie de întăriri în defensivă după plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron.
Vicecampioana României a plătit 350.000 de euro în schimbul camerunezului care a evoluat în ultimul an la FC Botoșani. Fotbalistul de 26 de ani a fost dorit, în această vară, și de echipe din Italia, printre care s-au numărat Salarnitana și Torino, din Serie A, și Perugia, din Serie B.
În cele din urmă, după negocieri intense privind termenii personali din contract, Dawa a semnat un contract valabil două sezoane cu FCSB și va primi lunar un salariu de 14.000 de euro. Camerunezul are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru fotbalul din România.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo