FCSB va începe sezonul 2022/23 pe 17 iulie, când va juca împotriva celor de la Universitatea Cluj, în prima etapă a SuperLigii.
Roș-albaștrii vor juca și în preliminariile Conference League, acolo unde vor debuta în turul 2, urmând a înfrunta învingătoarea duelului dintre Saburtalo (Georgia) și Partizani (Albania).
Înaintea noului sezon, vicecampioana României nu a adus decât doi jucători, pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa. În schimb, FCSB s-a despărțit de 10 fotbaliști, printre care se remarcă Paulo Vinicius, Andrei Miron și Valentin Gheorghe.
Romanian Liga I
Primul transfer oficial anunțat de FCSB după calificarea în play-off-ul Conference League
ACUM 12 ORE
Pe lângă plecările celor doi fundași, staff-ul tehnic nu va putea conta în prima parte a sezonului 2022/23 nici pe Iulian Cristea, care s-a accidentat în timpul acțiunii echipei naționale, urmând a lipsi până la începutul anului următor.
Citește și:

Cum va arăta FCSB în sezonul 2022/23

În aceste condiții, primul 11 al roș-albaștrilor va suferi modificări importante doar în linia defensivă. Cristea și Miron vor fi, cel mai probabil, înlocuiți în echipa lui Toni Petrea de Joyskim Dawa și Denis Haruț, care ar urma să fie ajutați în apărare de Risto Radunovic și Ovidiu Popescu.
Antrenorul vicecampioanei României nu va putea conta pe Bouhenna în primele meciuri pentru că acesta este accidentat.
În ceea ce privește linia mediană, aceasta va fi formată din Darius Olaru, Octavian Popescu și Adrian Șut sau Malcom Edjouma, cei doi din urmă fiind "rivali" în lupta pentru un loc în echipa de start. În atac se vor afla, Florin Tănase, Andrei Cordea și Florinel Coman.
Iată cum ar putea arăta FCSB în sezonul 2022/23: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Tănase, Coman.
UEFA Europa Conference League
FCSB, lider detașat în topul suporterilor din Europa! Nicio echipă nu a avut atâția fani pe stadion
ACUM 16 ORE
UEFA Europa Conference League
Echipele românești, tot mai aproape de grupele Conference League! Suma pe care o vor încasa
ACUM 16 ORE