FCSB a rămas deja, în această vară, fără 10 fotbaliști. Printre cei plecați de la club se numără și Paulo Vinicius, Andrei Miron sau Valentin Gheorghe, care au avut contribuții importante sezonul trecut la rezultatele echipei.
Vicecampioana României ar mai putea rămâne fără un alt jucător care a evoluat foarte mult în stagiunea 2021/22. Andrei Cordea le-a atras atenția celor de la Legia Varșovia, care s-au interesat de transferul fotbalistului de 23 de ani.
Potrivit DigiSport, conducerea roș-albaștrilor nu are de gând să renunțe foarte ușor la mijlocașul care are o cotă de piață de 1,2 milioane de euro. Șefii celor de la FCSB le-ar fi transmis polonezilor că vor 3 milioane de euro pentru Cordea.
Romanian Liga I
Surpriză în topul celor mai buni dribleuri din Liga 1 în 2021! Cine are cele mai multe reușite
01/11/2021 LA 17:00
Fotbalistul a ajuns în lotul vicecampioanei României în vara anului trecut, fiind transferat de la Academica Clinceni pentru 50.000 de euro.
Sezonul trecut, Andrei Cordea a adunat 41 de apariții în tricoul FCSB-ului, reușind 6 goluri și 5 pase decisive.
Citește și:

Cât a încasat FCSB după ce s-a despărțit de 10 jucători

FCSB s-a despărțit în această vară deja de 10 jucători, unii dintre ei plecând la finalul contractului, alții fiind împrumutați sau cedați definitiv la echipele pentru care au evoluat în ultimele luni.
Este vorba despre Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, acesta din urmă fiind împrumutat recent la Umraniyespor, în primă ligă a Turciei.
Deși conducerea roș-albaștrilor a anunțat în repetate rânduri că are în lot fotbaliști care valorează multe milioane de euro, după cele 10 plecări de la echipă, în conturile vicecampioanei României a intrat o sumă infimă de bani.
Potrivit site-ului transfermarkt.com, FCSB a încasat pentru cei 10 jucători, în total, 50.000 de euro. Toți banii au fost primiți în schimbul lui Vali Gheorghe, pentru care turcii ar mai putea achita 200.000 de euro, dacă acesta îi va convinge să activeze clauza de cumpărare definitivă.
Această sumă de 50.000 de euro este cea mai mică pe care FCSB a încasat-o din vânzările de fotbaliști în ultimii 10 ani. Doar în sezonul 2012/13 roș-albaștrii au mai încasat mai puțin de 1 milion de euro, atunci primind 100.000 de euro pentru transferul lui Dumitraș la Ceahlăul.
În rest, FCSB a vândut anual jucători de peste 1 milion, cea mai mare sumă fiind câștigată în sezonul 2016/17, când în conturile vicecampioanei României au intrat aproape 17 milioane de euro.
Romanian Liga I
"El o să fie scutul nostru!" Ce s-a schimbat pentru jucătorii de la FCSB după sosirea lui Iordănescu
22/08/2021 LA 11:55
UEFA Europa Conference League
Cum a comentat Nicolae Dică posibilitatea ca FCSB să joace fără spectatori în play-off-ul Conference
IERI LA 14:30