FCSB se va întoarce, începând din etapa a 16-a a Ligii 1, pe Arena Națională. Reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal au anunțat astăzi că cel mai mare stadion din România va găzdui toate meciurile de pe teren propriu ale roș-albaștrilor până la finalul sezonului 2021/22.
"FCSB va disputa, până la finalul ediției de campionat 2021-2022, toate jocurile considerate în organizare proprie pe Arena Națională. Astfel, următorul meci al vicecampioanei pe cel mai mare stadion al țării va fi cel din etapa a 16-a, cu FC Botoșani, programat duminică, 21 noiembrie 2021, cu începere de la ora 20:30", se arată pe site-ul LPF.
Echipa lui Edi Iordănescu nu a mai jucat pe Arena Națională de la finalul lunii septembrie, ultima partidă găzduită de arena bucureșteană fiind cea cu Academica Clinceni, din a 10-a etapă a Ligii 1. Ulterior, roș-albaștrii au fost nevoiți să joace meciurile de pe teren propriu la Buzău pentru că stadionul a fost gazda unei competiții de jocuri video.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45

FCSB SE POATE ÎNTĂRI GRATUIT ÎN IARNĂ CU DOI JUCĂTORI IMPORTANȚI DIN LIGA 1

FCSB s-ar putea întări în perioada de mercato din iarnă, gratuit, cu doi dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Gaz Metan. Medieșenii se confruntă cu mari probleme financiare, iar fotbaliștii nu și-au mai primit salariile de 4 luni.
În contextul în care oficialii clubului au făcut mai multe promisiuni pe care nu și le-au respectat, jucătorii încep să-și piardă răbdarea. Unii dintre ei au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract, printre aceștia numărându-se Ronaldo Deaconu și Yuri, fotbaliști care le-au atras atenția în acest sezon celor de la FCSB.
Dacă vor fi declarați liberi de contract, lucru care se poate întâmpla, conform regulamentului, după minim 3 luni de întârziere a plății salariilor, cei doi vor putea semna cu orice club își doresc. Roș-albaștrii sunt interesați de transferurile lui Ronaldo Deaconu, care a reușit în acest sezon două goluri și 5 assist-uri, și Yuri, fundașul brazilian aflându-se și în vizorul celor de la CFR Cluj.
În acest moment, FCSB este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, la 8 puncte de liderul CFR Cluj. În următoarea etapă, prima din returul sezonului regulat, roș-albaștrii îi vor înfrunta pe cei de la FC Botoșani, pe 21 noiembrie, de la ora 20:30.
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32