Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB începe pregătirea pentru noul sezon! Care sunt planurile roș-albaștrilor în Liga 1 și în cupele europene

Bianca Dumitru

Actualizat 14/06/2022 la 10:29 GMT+3

Lotul celor de la FCSB s-a reunit în această dimineață, jucătorii revenind din vacanță și mergând să efectueze vizita medicală. Roș-albaștrii vor încerca încă o dată să câștige campionatul, planurile echipei fiind dezvăluite de Adrian Șut.

Jucătorii FCSB-ului, la reunirea echipei. Sursa: AS.ro

Credit imagine: facebook

FCSB va începe pregătirile pentru noul sezon, jucătorii vicecampioanei României întorcându-se din vacanță în această dimineață, când au mers la vizita medicală. 21 de fotbaliști au fost prezenți astăzi la reunirea echipei.
Doar Florin Tănase, Octavian Popescu, Darius Olaru, Risto Radunovic și Ștefan Târnovanu au lipsit, aceștia fiind implicați în acțiunile echipelor naționale și urmând a se alătura lotului lui Toni Petrea peste aproape două săptămâni.
Prezent la reunirea celor de la FCSB, Adrian Șut a dezvăluit care sunt planurile echipei pentru sezonul 2022/23 și a spus că nu se așteaptă la o perioadă de pregătire prea ușoară pentru că Thomas Neubert îi va pune serios la treabă.
"Ne-am relaxat și acum am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, iar acum am venit la vizita medicală. Am reușit să ne reîncărcăm și suntem pozitivi că putem câștiga campionatul. Contează mult cum începem, dar și cum terminăm. Anul trecut am fost aproape.
E o perioadă de pregătire, e cea mai dificilă, dar trebuie să fim pregătiți. Cred că o să fie dificil (n.r. în cupele europene). Noi sperăm să trecem de grupe.
Nu sunt în măsură să vorbesc despre cine vine, cine pleacă. Eu o să joc unde este nevoie. Dacă trebuie să joc fundaș central ca să ajut echipa, o să joc. Eu, din câte am auzit, știu că o să rămână Mister (n.r. despre antrenor)", a declarat Adrian Șut, la vizita medicală a celor de la FCSB.
Jucătorii FCSB-ului prezenți la reunire:
  • Portari: Andrei Vlad, Răzvan Ducan
  • Fundași: Valentin Crețu, Florin Achim, Denis Haruț, Sorin Șerban
  • Mijlocași: Ovidiu Popescu, Gabriel Simion, Malcom Edjouma, Mihai Lixandru, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Alexandru Musi, Adrian Șut, Matei Tănasă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe
  • Atacanți: Andrei Dumiter, Ivan Mamut, Ianis Stoica, Florinel Coman
Citește și:

FCSB va juca 4 amicale în această vară

Staff-ul tehnic a programat ulterior mai multe meciuri de pregătire, care vor avea loc în perioada 29 iunie - 9 iulie. FCSB le va înfrunta pe FC Sf. Gheorghe (acasă), Zimbru Chișinău (în deplasare), CS Mioveni (acasă) și Oțelul Galați (în deplasare).
"Primul joc va avea loc pe 29 iunie, începând cu ora 18:00, împotriva uneia dintre reprezentantele Republicii Moldova în UEFA Europa Conference League, FC Sfântul Gheorghe, în Baza Sportivă FCSB.
Al doilea meci va avea loc la Chișinău, pe 2 iulie (ora va fi anunțată ulterior), împotriva celor de la FC Zimbru, una dintre echipele de tradiție din Republica Moldova.
Pe 6 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc al treilea meci amical al verii, împotriva celor de la CS Mioveni, în Baza Sportivă FCSB. Ultima partidă amicală dinaintea începerii sezonului 2022/23 va avea loc la Galați, pe 9 iulie, împotriva Oțelului Galați, echipă promovată recent în liga secundă", au transmis cei de la FCSB, printr-un comunicat de presă.
Primele meciuri oficiale din noul sezon vor avea loc după jumătatea lunii iulie. Noua stagiune a Ligii 1 va debuta pe 16 iulie, iar în Conference League roș-albaștrii vor debuta în turul 2 preliminar, pe 21 iulie. Obiectivul vicecampioanei României în Europa va fi calificarea în grupe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo