Octavian Popescu se află în atenția unui club din Serie A. Așa cum presa din Italia a anunțat încă din aprilie, Torino este pe urmele fotbalistului de la FCSB, care a avut un sezon foarte bun în tricoul roș-albaștrilor.
Antrenorul echipei care a fost pe locul 10 în stagiunea recent încheiată, Ivan Juric, vrea să transfere 10 jucători pentru a-și întări lotul, iar unul dintre ei este atacantul de 19 ani al celor de la FCSB.
Pe lista antrenorului se mai află, printre alții, și Joao Pedro (Cagliari), Rolando Mandragora (Juventus), Victor Nelsson (Galatasaray), Dennis Praet (Leicester) și Ridvan Yilmaz (Beșiktaș), cu care oficialii clubului au început deja negocierile.
Liga Națiunilor UEFA
România, prima victorie în Liga Națiunilor! A câștigat cu Finlanda în fața unui public senzațional
11/06/2022 LA 08:20
Șefii lui Torino sunt conștienți că transferul lui Octavian Popescu nu va fi ușor de realizat în condițiile în care conducerea vicecampioanei României are pretenții financiare uriașe cu privire la tânărul fotbalist.
Suma cerută inițial de oficialii celor de la FCSB se ridică la 50 de milioane de euro, o sumă pe care e foarte greu de crezut că vreun club din lume o va plăti pentru român.
Pe lângă Torino, în ultimele luni, și Galatasaray, și Beșiktaș s-au arătat interesate de transferul lui Octavian Popescu.
Citește și:

Torino, cu ochii și pe Darius Olaru

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în sezonul recent încheiat. Mijlocașul a avut prestații foarte bune în această lună și în tricoul României.
În urma evoluției din meciul cu Finlanda, Olaru i-ar fi impresionat pe cei de la Torino, care au fost la București pentru a-l urmări în meciul din a treia etapă a Ligii Națiunilor.
De altfel, jurnaliștii din Italia au scris încă de la finalul lunii aprilie că reprezentanții lui Torino au pus ochii pe trei jucători de la FCSB și unul de la Rapid București, fiind vorba despre Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, respectiv Rareș Ilie.
Conform sursei citate, directorul sportiv al echipei care ocupă locul 11 în clasamentul din Serie A ar fi fost în România pentru a-i vedea pe jucătorii lui Toni Petrea. Davide Vagnati ar fi rămas impresionat cel mai tare de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă a fost conștient că transferurile vor fi extrem de greu de realizat în condițiile în care șefii roș-albaștrilor vor sume uriașe de bani în schimbul celor doi.
Potrivit Spotmedia, reprezentanții clubului din Serie A vor continua să-l urmărească pe mijlocașul de 24 de ani al vicecampioanei României. Dacă vor dori să-l transfere, italienii vor trebui să achite 10 milioane de euro pentru Darius Olaru, aceasta fiind suma la care fotbalistul este cotat de către conducerea celor de la FCSB.
Romanian Liga I
Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Octavian Popescu! Unde este dorit fotbalistul de la FCSB
06/05/2022 LA 13:30
Romanian Liga I
Eric de Oliveira și-a ales favoritul din Liga 1! Pe cine susține în lupta pentru titlu
02/05/2022 LA 10:13