Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB poate rămâne fără Florin Tănase din iarnă! Ce club e dispus să achite suma dorită de roș-albaștri

Bianca Dumitru

Actualizat 07/12/2021 la 12:02 GMT+2

FCSB s-ar putea despărți în această iarnă de Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor este dorit în Emiratele Arabe Unite, la Al-Ain, echipă dispusă să achite suma dorită de conducerea vicecampioanei României pentru transferul fotbalistului de 26 de ani.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB ar putea rămâne din iarnă fără Florin Tănase. Căpitanul echipei antrenate de Toni Petrea este dorit în Emiratele Arabe Unite, la Al-Ain, echipă care s-a interesat de serviciile fotbalistului de 26 de ani și în vară, potrivit DigiSport.
Tănase și-a prelungit la începutul acestui sezon înțelegerea cu FCSB până în 2025, având stipulată în contract o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, pe care arabii ar fi dispuși să o achite, astfel încât fotbalistul să li se alăture de la începutul anului 2022.
Anunțul privind o posibilă plecare de la FCSB a fost făcut inițial chiar de jucător, care a declarat, la finalul partidei cu UTA Arad, că sunt discuții, dar că nu va lua o decizie până nu se vor încheia meciurile rămase de disputat în acest an, în Liga 1.
"Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după sărbători", a spus Florin Tănase, duminică seară.
Conform unor surse apropiate ale fotbalistului, transferul la Al-Ain are șanse foarte mari să se realizeze, Tănase urmând a avea în Emirate un salariu de până la 7 ori mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent la FCSB (15.000 de euro).
Citește și:

Florin Tănase, și în atenția lui Galatasaray

Galatasaray i-a transferat în vară pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, iar randamentul bun al acestora i-a determinat pe oficialii turcilor să studieze în continuare piața din România. Potrivit jurnaliștilor turci, Fatih Terim a pus acum ochii pe Florin Tănase, pe care și l-ar dori la echipă încă din iarnă.
Conform celor de la aSpor, oficialii celor de la Galatasaray ar fi demarat deja discuțiile cu reprezentanții vicecampioanei României, făcând o primă ofertă pentru Tănase, în valoare de două milioane de euro.
"Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei București, Florin Tănase. Cim Bom dorește cu siguranță să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani.
De remarcat că 'galben-roșii' au oferit două milioane de euro pentru Tănase, care este căpitanul echipei din București și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai clubului din România", au notat jurnaliștii turci.
Conducerea celor de la FCSB a refuzat și în trecut câteva propuneri pentru căpitanul roș-albaștrilor, în schimbul căruia patronul echipei își dorește o sumă mai mare de bani, astfel că rămâne de văzut dacă turcii vor fi dispuși să achite mai mult pentru Florin Tănase sau dacă acesta va rămâne la FCSB în această iarnă.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo