Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB pregătește o ofertă pentru 3 jucători de la o echipă din Liga 1! Cine sunt fotbaliștii doriți de roș-albaștri

Bianca Dumitru

Publicat 19/02/2022 la 00:14 GMT+2

Dacă în perioada de mercato din această iarnă FCSB nu a fost foarte activă pe piața de transferuri, oficialii roș-albaștrilor intenționează să facă unele mutări la finalul acestui sezon. Șefii vicecampioanei României au pus ochii pe trei jucători de la FC Argeș.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB nu a făcut foarte multe transferuri în perioada de mercato din această iarnă, însă oficialii roș-albaștrilor au planuri mari pentru vara acestui an. Potrivit Sport.ro, șefii clubului din Berceni sunt interesați de trei jucători din Liga 1.
Este vorba despre trei fotbaliști români de la FC Argeș. Unul dintre ei este Alexandru Ișfan, care a ajuns la Pitești liber de contract, în vara anului 2021, de la CS Mioveni. Mijlocașul de 22 de ani a adunat 25 de apariții în acest sezon al Ligii 1, reușind trei goluri și o pasă decisivă, iar în această iarnă a fost dorit și de CFR Cluj. Mutarea nu a avut loc pentru că argeșenii nu au acceptat oferta de 300.000 de euro a campioanei României.
Un alt jucător care le-a atras atenția celor de la FCSB este Grigore Turda, fundașul de 25 de ani care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 650.000 de euro, care s-a mai aflat în vizorul roș-albaștrilor și anul trecut. Acesta a ajuns la FC Argeș în 2018 de la Pandurii Tg. Jiu, iar în această stagiune a reușit două goluri și un assist în cele 25 de meciuri în care a evoluat.
Celălalt fotbalist dorit de vicecampioana României este Costinel Tofan, care a semnat cu piteștenii în 2017, tot din postura de jucător liber de contract. Fundașul a bifat 24 de apariții în tricoul echipei lui Andrei Prepeliță.
Conform sursei citate, la finalul acestui sezon, oficialii celor de la FCSB vor să facă o ofertă la pachet pentru toți cei trei fotbaliști, dar acest lucru este condiționat de vânzările unora dintre jucătorii aflați în lotul lui Toni Petrea. Suma totală la care ar putea fi transferați cei trei titulari de la FC Argeș se ridică la 1,5 milioane de euro.
Citește și:

TONI PETREA, MESAJ CLAR PENTRU JUCĂTORII DE LA FCSB ÎNAINTE DE MECIUL CU CS MIOVENI

FCSB o va înfrunta sâmbătă, în deplasare, pe CS Mioveni, într-un meci din a 27-a etapă a Ligii 1. Înaintea partidei, roș-albaștrii sunt pe locul 2, cu 58 de puncte, în timp ce echipa lui Alexandru Pelici ocupă a 12-a poziție a clasamentului, cu 27 de puncte.
Toni Petrea a prefațat duelul, explicând ce le-a cerut jucătorilor săi după meciul cu Chindia Târgoviște, în care FCSB a fost condusă cu 0-2, reușind în cele din urmă să se impună cu 3-2.
"Ne așteaptă o deplasare grea, cu o echipă cu organizare defensivă foarte bună. Au un echilibru al rezultatelor în meciurile de acasă. Trebuie să fim atenți, deoarece și meciurile trecute am avut probleme cu ei. Sper să ne creăm multe situații de poartă și să le fructificăm.
Nu mi-aș dori să mai trăiesc ca la meciul cu Chindia, să suferim, vreau să marcăm noi primii, nu să stăm la pauză și apoi să alergăm toată repriza pentru a egala. Este important și jocul rezultatelor, dar totuși avem un drum de urmat și ne interesează mai mult rezultatele noastre.
Avem jucători valoroși și pot face față oricând să intre din primul minut. Important este ceea ce face pe teren, să se gândească doar la acest lucru, nu că intră din primul minut sau la pauză", a declarat antrenorul roș-albaștrilor, care a spus și că în următoarea partidă nu va putea conta pe Florinel Coman, care este răcit, fiind nevoit să stea izolat.
"Nu ne vom putea baza pe Coman pentru că încă nu e refăcut. A avut un test de COVID-19, dar a ieșit pozitiv la testul de gripă. A trebuit să stea izolat, pentru că gripa e foarte contagioasă. Azi a venit pentru prima dată la bază."
Antrenorul celor de la FCSB a vorbit și despre lupta pentru titlu, arătându-se optimist. Petrea a explicat în ce condiții echipa lui s-ar putea clasa pe locul 1 la finalul sezonului.
"Se poate câștiga campionatul în acest ritm, contează și jocul rezultatelor, dar cu mai multă maturitate din partea noastră. Au mai apărut jucători în componența lotului și cred eu că maturitatea echipei a crescut. Nu am făcut calcule, nu pot spune la câte puncte vom fi de CFR la finalul sezonului regular.
Eu îmi doresc să scoatem maximum de puncte din aceste patru meciuri. Vom vedea ce se va întâmpla cu jocul CFR-ului, dar cel mai important este să câștigăm noi punctele noastre, începând cu meciul de mâine seară, care va fi unul greu", a conchis Toni Petrea.
Meciul dintre CS Mioveni și FCSB este programat sâmbătă, de la ora 19:55.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo