Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB se impune în restanța cu Farul și se apropie la 6 puncte de CFR Cluj! Echipa lui Hagi, la prima înfrângere acasă

Bianca Dumitru

Publicat 04/11/2021 la 22:26 GMT+2

FCSB a câștigat restanța cu Farul, contând pentru a 13-a etapă a Ligii 1, scor 1-0, după un autogol al lui Grameni.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus în această seară în meciul cu Farul, contând pentru a 13-a etapă a Ligii 1. Roș-albaștrii au câștigat cu 1-0, grație unui autogol al lui Grameni, din minutul 13.
Echipa lui Gică Hagi a început partida în forță. Dussaut a centrat perfect în minutul 6 până la Ciobanu, care a șutat spre poarta lui Vlad, dar balonul a lovit bara. În minutul 13, FCSB a deschis scorul după o pătrundere a lui Tănase, care a șutat în fața porții. Grameni a intervenit pentru a respinge mingea, însă a deviat-o în propria poartă, ducându-i pe roș-albaștri în avantaj.
Farul ar fi putut să egaleze în minutul 28, când Jefte a pătruns în careu, driblându-și un adversar și șutând printre picioarele altuia. Balonul a fost, însă, reținut de Vlad, care a mai avut o intervenție salvatoare și în prelungirile primei reprize, după un șut al lui Grameni pe poartă, dintr-o lovitură liberă.
Și FCSB a avut o ratare importantă înainte de pauză. În minutul 40, Keșeru i-a pasat lui Octavian Popescu, care a rămas singur cu Aioani, dar a șutat pe lângă bară.
În partea a doua a meciului, cele două echipe și-au împărțit ocaziile. Ghiță a trimis cu capul, în minutul 59, spre poarta lui Vlad, dar balonul a fost deviat și a trecut pe lângă poartă.
După doar 5 minute, roș-albaștrii și-ar fi putut mări avantajul după o lovitură liberă executată de Cordea, dar Aioanei a prins mingea fără probleme. Fotbalistul celor de la FCSB a mai fost într-o poziție foarte bună de a marca în ultimele minute de joc, când Ghiță a comis o gafă uriașă în apărare, lăsându-i balonul lui Cordea în apropierea careului. Jucătorul lui Edi Iordănescu nu a reușit să șuteze, iar pericolul a fost îndepărtat de portarul gazdelor.
În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 2, cu 30 de puncte, fiind la 6 puncte de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul ocupă a opta poziție a clasamentului, cu 21 de puncte.
În ultima etapă a turului acestui sezon regulat al Ligii 1, roș-albaștrii vor juca pe terenul celor de la FC Voluntari, iar echipa lui Gică Hagi va primi vizita celor de la Universitatea Craiova. Ambele meciuri sunt programate duminică, 7 noiembrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo