Cu o săptămână înainte de debutul în noul sezon al SuperLigii, FCSB și-a prezentat noile echipamente de joc. Astăzi a avut loc o conferință de presă la care au participat Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu, care au îmbrăcat noile tricouri.
Aceștia 4 au fost, alături de Risto Radunovic și Octavian Popescu, protagoniștii unui videoclip prin care noul echipament a fost prezentat în detaliu pe rețelele de socializare.
UEFA Europa Conference League
Cum a comentat Nicolae Dică posibilitatea ca FCSB să joace fără spectatori în play-off-ul Conference
IERI LA 14:30
FCSB va avea 3 rânduri de echipament, unul roșu, care se aseamănă cu cel de sezonul trecut, unul albastru, care îl înlocuiește pe cel alb din stagiunea precedentă, și unul negru.
Tricourile roșii vor fi folosite pentru meciurile de acasă din SuperLigă. Cele albastre vor fi purtate în duelurile de pe teren propriu din Cupa României și din Conference League, iar echipamentul negru va fi folosit în deplasări.
Citește și:

FCSB și-a prezentat noile echipamente

Florin Tănase a vorbit despre noile echipamente ale vicecampioanei României, la conferința de presă. Căpitanul roș-albaștrilor a început cu o glumă, pentru a spune apoi că îi plac mult tricourile în "culorile de suflet", roșu și albastru.
"De schimbat nu avem cum să le mai schimbăm. (n.r. râde) Ne plac, sunt foarte frumoase. Cel albastru și cel roșu, acestea sunt cele mai frumoase. (n.r. Culorile de suflet, nu?) Normal!", a spus Florin Tănase.
https://i.eurosport.com/2022/07/08/3406597.jpg
FCSB va debuta în noul sezon al SuperLigii pe 17 iulie, pe teren propriu, în compania celor de la Universitatea Cluj. Meciul va avea loc de la ora 21:30.
Romanian Liga I
Primul transfer oficial anunțat de FCSB după calificarea în play-off-ul Conference League
12/08/2022 LA 12:40
UEFA Europa Conference League
FCSB, lider detașat în topul suporterilor din Europa! Nicio echipă nu a avut atâția fani pe stadion
12/08/2022 LA 08:24