Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB și CFR Cluj domină topul celor mai valoroși fotbaliști din Liga 1! Florin Tănase, lider detașat

Bianca Dumitru

Actualizat 30/03/2022 la 22:01 GMT+3

Cotele de piață ale fotbaliștilor din toată lumea au fost actualizate de către specialiștii de la site-ul Transfermarkt.com. În Liga 1, FCSB și CFR Cluj domină topul celor mai valoroși 10 jucători, Florin Tănase fiind lider detașat.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

Specialiștii site-ului transfermarkt.com au actualizat cotele de piață ale fotbaliștilor din toată lumea. În ceea ce privește campionatul României, FCSB și CFR Cluj sunt echipele la care sunt legitimați 9 dintre cei mai valoroși 10 jucători din Liga 1.
Pe primul loc în clasament se află Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor având o cotă de piață de 5,5 milioane de euro, cu 500.000 de euro mai mare decât la precedenta actualizare. Mijlocașul de 27 de ani este urmat în top de coechipierul său, Darius Olaru, care are o valoare de piață de 4 milioane de euro.
Primul jucător de la CFR Cluj care se regăsește în ierarhia celor mai bine cotați fotbaliști din Liga 1 este Andrei Burcă, fundașul care completează podiumul, cu 3,7 milioane de euro.
În top 10 se mai regăsesc încă doi fotbaliști de la FCSB și alți 4 din echipa lui Dan Petrescu, singurul jucător care nu aparține de unul dintre cele două cluburi fiind Nicușor Bancu. Fundașul Universității Craiova este pe locul 7, având o valoare de piață de 1,9 milioane de euro.
Pe lângă reprezentanții celor trei echipe din fruntea clasamentului Ligii 1, în topul celor mai bine cotați 20 de jucători din campionatul României se mai regăsesc și 3 fotbaliști de la Farul Constanța. Este vorba despre Jefte Betancor (1,6 milioane de euro), Andrei Ciobanu (1,5 milioane de euro) și Bradley de Nooijer (1,5 milioane de euro).
Citește și:

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1

Top 10 cei mai bine cotați fotbaliști din Liga 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo