Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, tot mai puține șanse să-l transfere pe Omrani! Ce ofertă a primit CFR Cluj pentru atacant

Bianca Dumitru

Publicat 25/02/2022 la 17:28 GMT+2

FCSB ar vrea să-l transfere pe Billel Omrani, atacantul aflat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj. Francezul are, însă, oferte și din afara României, acestea fiind mult mai interesante pentru fotbalistul care și-ar dori să plece în străinătate.

Billel Omrani (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Billel Omrani se află în ultimele luni de contract cu CFR Cluj, fiind deja ofertat de FCSB și de mai multe cluburi din străinătate. Șansele ca el să rămână în Gruia sunt foarte mici, însă nici roș-albaștrii nu au prea multe șanse la a-l transfera.
Potrivit presei internaționale, atacantul ar fi dorit de o echipă din Coreea de Sud, care ar fi trimis deja o ofertă pe adresa campioanei României. Jurnaliștii algerieni de la DZFoot și francezii de la FootMercato notează că Billel Omrani le-a atras atenția celor de la Ulsan Hyundai, care vor să-l cumpere înainte de încheierea contractului său cu CFR.
Coreenii, care au în palmares două trofee ale Ligii Campionilor Asiei, i-ar fi oferit fotbalistului un contract pe doi ani și își doresc să obțină transferul înainte de 25 martie, dată la care se încheie perioada de mercato în țara lor.
Pe lângă FCSB și cei de la Ulsan, pe urmele lui Omrani, a cărui cotă de piață este de 1,6 milioane de euro, se mai află și Konyaspor (Turcia), dar și Al Faisaly (Arabia Saudită).
Citește și:

OMRANI, CA ȘI PLECAT DE LA CFR CLUJ DUPĂ ACEST SEZON

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit recent că a avut o discuție cu atacantul francez, care își dorește să plece în străinătate. Cu toate acestea, Omrani i-a dat asigurări lui Dan Petrescu în ceea ce privește evoluția sa până la finalul sezonului:
"Omrani este un jucător foarte bun. Din discuțiile pe care le-am avut, dorința lui este să plece afară. Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare. Deja are oferte mult mai bune decât ceea ce i s-a oferit până acum.
În acest moment, i-a promis lui Dan Petrescu, cu care are o relație specială, că va da totul pentru a juca la un nivel cât mai înalt, pentru a-și asigura și un contract mai bun", a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.
Omrani, ajuns la 28 de ani, joacă la CFR din 2016, ajungând în Gruia de la Olympique Marseille, club la care a crescut. Atacantul a avut un start de carieră impresionant, făcând parte din naționalele de juniori ale Franței, până la nivelul U19.
În cei 6 ani petrecuți la CFR, Omrani a jucat 224 de meciuri pentru ardeleni, marcând 49 de goluri și 38 de pase decisive. Francezul și-a trecut în palmares alături de CFR 4 titluri de campion și două Supercupe ale României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo