Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB va juca 4 meciuri amicale înainte de debutul în noul sezon! Ce adversari vor avea roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 10/06/2022 la 17:21 GMT+3

FCSB a lăsat în urmă ratarea titlului din finalul sezonului 2021/22. Roș-albaștrii se gândesc acum la pregătirea noii stagiuni, iar staff-ul tehnic a programat deja mai multe meciuri amicale pentru ca jucătorii să fie cât mai în formă la startul sezonului 2022/23.

FCSB, Ianis Stoica

Credit imagine: facebook

La finalul sezonului 2021/22, FCSB a pierdut încă o dată titlul de campioană a României, CFR Cluj impunându-se pentru al cincilea sezon consecutiv în Liga 1.
Conducerea roș-albaștrilor a lăsat deja totul în urmă și a început pregătirea noii stagiuni. Lotul vicecampioanei României se va reuni, în absența jucătorilor convocați la echipa națională, pe 14 iunie. Fotbaliștii prezenți în aceste zile la loturile naționale pentru meciurile din Liga Națiunilor se vor alătura echipei 10 zile mai târziu.
Staff-ul tehnic a programat ulterior mai multe meciuri de pregătire, care vor avea loc în perioada 29 iunie - 9 iulie. FCSB le va înfrunta pe FC Sf. Gheorghe (acasă), Zimbru Chișinău (în deplasare), CS Mioveni (acasă) și Oțelul Galați (în deplasare).
Primele meciuri oficiale din noul sezon vor avea loc după jumătatea lunii iulie. Noua stagiune a Ligii 1 va debuta pe 16 iulie, iar în Conference League roș-albaștrii vor debuta în turul 2 preliminar, pe 21 iulie. Obiectivul vicecampioanei României în Europa va fi calificarea în grupe.
Citește și:

FCSB, cap de serie în primele tururi preliminare ale Conference League

Echipa de pe locul 2 din clasamentul Ligii 1, FCSB, va debuta în sezonul 2022/23 al Conference League în turul 2. Tragerea la sorți este programată pe 15 iunie, iar partidele vor avea loc pe 21 și 28 iulie.
FCSB va fi cap de serie, printre posibilele ei adversare numărându-se Konyaspor, Aris Limassol, Levski Sofia, Gabala, Zira, Kisvarda, Bala Town și FC Gomel.
Vicecampioana României va fi cap de serie și în turul 3 preliminar, pentru care tragerea la sorți va fi pe 18 iulie. Roș-albaștrii ar putea ajunge să joace în compania unor echipe precum Lugano, Brondby, Riga, Kairat Almany, Dinamo Tbilisi, Dundee United, Neftchi Baku, FC Vaduz, Vorskla Poltava sau Aris Salonic.
FCSB va continua să aibă statutul de cap de serie și în faza play-off-ului Conference League, iar dacă va ajunge aici, s-ar putea întâlni pentru un loc în grupe cu Rijeka, Antwerp, Hapoel Beer-Sheva, Sparta Praga, Nice, Anderlecht, Victoria Guimaraes sau Twente.
Tragerea la sorți pentru meciurile din play-off va avea loc pe 1 august, iar meciurile se vor disputa pe 18 și 25 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo