Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB vrea revanșa cu FC Argeș! Ce spune Toni Petrea despre jucătorii accidentați ai roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Publicat 19/03/2022 la 16:49 GMT+2

FCSB o va înfrunta duminică, de la ora 19:00, pe FC Argeș, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului Ligii 1. Înaintea partidei, Toni Petrea a vorbit despre obiectivul său și despre problemele de lot cu care se confruntă.

Toni Petrea

Credit imagine: Getty Images

În etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, FCSB va juca duminică, de la ora 19:00, pe terenul celor de la FC Argeș. Roș-albaștrii vor să-și ia revanșa după înfrângerea suferită în finalul sezonului regulat.
Înaintea partidei, Toni Petrea a prefațat duelul, amintind de eșecul din urmă cu două săptămâni, și a vorbit despre obiectivul său. Antrenorul celor de la FCSB a spus că nu este mulțumit de rezultatele care i-au distanțat echipa de liderul clasamentului, CFR Cluj.
"Este o deplasare grea, este un advesar care a obținut calificarea in extremis. Putem observa că au avut un echilibru în rezultate. Nu trebuie să uităm că la ultima deplasare am fost învinși, trebuie să ne luăm revanșa. Ei nu au nimic de pierdut, faptul că sunt în play-off le dă posibilitatea să-și arate valoarea. Trebuie să ne gândim la noi și la rezultatele noastre și să luăm fiecare meci în parte.
Mi-aș fi dorit să fim mult mai aproape de primul loc. Acesta a fost obiectivul meu când am fost solicitat să mă întorc. Nu am reușit să ne apropiem atât de mult pe cât mi-aș fi dorit eu. Nu pot să zic că sunt total mulțumit, dar mai sunt câteva jocuri de disputat și sper că mai îmbunătățim câte ceva din rezultatele noastre", a declarat Toni Petrea, la conferința de presă.
Citește și:

"Așa ghinion n-am putut să văd!"

Tehnicianul a comentat și cu ce absențe de lot se confruntă înainte de partida cu FC Argeș, menționând care este starea lui Paulo Vinicius, Ionuț Panțîru, care a fost operat a treia oară, și Florin Achim, care a fost transferat la începutul acestui an de la Academica Clinceni, dar nu a apucat să debuteze din cauza unei accidentări la umăr suferită la antrenamente.
"Vinicius e acum în perioada de recuperare, chiar după această pauză cauzată de aceste meciuri va reveni la antrenamente. E pe final de recuperare, sper că e ok. Pare că e ok la el.
Panțîru e... așa ghinion n-am putut să văd la un jucător. Să pățească o asemenea accidentare, după care operații, recuperare, după iar să se accidenteze. S-a operat din nou, nu știu exact cum a ieșit după operație și nu știu ce va fi în continuare pentru el. Sper să se recupereze cât mai repede și să-l avem printre noi cât mai curând.
Cunoscându-l pe el ca un om luptător, e posibil orice. Nu e genul de jucător care când dă de greu să cedeze. Din contră, e ambiționat, am discutat cu el chiar acum câteva zile și l-am văzut destul de motivat.
Achim are o problemă mai veche, cu o disjuncție la umăr. Nu știu cât de vindecat este. În condițiile astea, nu prea vrem să riscăm să îl introducem și să se accidenteze din nou. Aceasta este situația lui medicală", a spus Petrea.
Meciul dintre FC Argeș și FCSB este programat duminică, de la ora 19:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo