După ce dinamoviștii au pierdut în primă instanță procesele cu Borja Valle și cu Rene Roman, vor trebuiă să plătească 420 000 de euro. Suporterii din DDB speră să poată micșora această sumă. Dar nu e singura veste proastă primită de Dinamo.

FIFA, interdicție pentru Dinamoâ

Procesele pierdute cu cei doi jucători nu e singura veste proastă pentru Dinamo. După reclamația lui Isma Lopez, FIFA le-a dat interdicție dinamoviștilor la transferuri, conform GSP.ro.
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
ACUM 13 ORE
Spaniolul a jucat pentru Dinamo doar 9 meciuri și a plecat oficial în luna ianuarie din 2021. Fundașul vrea să primească de la dinamoviști întreaga sumă pe care o avea în contract, anunță Radio Dinamo.
Astfel, până la rezolvarea litigiului, Dinamo a primit din partea FIFA interdicție la transferuri.
„Spaniolii au tras la loz în plic. În câteva zile se va debloca întreaga situație, aceasta este procedura normală, dar nu ai cum să nu vezi intenția rea. Să vrei toți banii, tot, când tu ai stat două luni la club...
Au mai existat jucători în istoria fotbalului în astfel de situații, dar ajungeai la o înțelegere de bun simț. Mai ales că vorbim de situația asta, în condițiile în care conaționalii tăi (n.r. Pablo Cortacero) au distrus tot la club. Este clar pusă la punct toată chestia. În 99% din cazuri, toți cereau o sumă acolo, se mulțumeau corect și cinstit”, a spus Mario Nicolae, pentru GSP.ro.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Sancțiune importantă pentru Rapid după incidentele de la meciul cu Gaz Metan Mediaș
22/09/2021 LA 15:26