După ce dinamoviștii au pierdut în primă instanță procesele cu Borja Valle și cu Rene Roman, vor trebuiă să plătească 420 000 de euro. Suporterii din DDB speră să poată micșora această sumă. Dar nu e singura veste proastă primită de Dinamo.

FIFA, interdicție pentru Dinamoâ

Procesele pierdute cu cei doi jucători nu e singura veste proastă pentru Dinamo. După reclamația lui Isma Lopez, FIFA le-a dat interdicție dinamoviștilor la transferuri, conform GSP.ro.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM O ORĂ
Spaniolul a jucat pentru Dinamo doar 9 meciuri și a plecat oficial în luna ianuarie din 2021. Fundașul vrea să primească de la dinamoviști întreaga sumă pe care o avea în contract, anunță Radio Dinamo.
Astfel, până la rezolvarea litigiului, Dinamo a primit din partea FIFA interdicție la transferuri.
„Spaniolii au tras la loz în plic. În câteva zile se va debloca întreaga situație, aceasta este procedura normală, dar nu ai cum să nu vezi intenția rea. Să vrei toți banii, tot, când tu ai stat două luni la club...
Au mai existat jucători în istoria fotbalului în astfel de situații, dar ajungeai la o înțelegere de bun simț. Mai ales că vorbim de situația asta, în condițiile în care conaționalii tăi (n.r. Pablo Cortacero) au distrus tot la club. Este clar pusă la punct toată chestia. În 99% din cazuri, toți cereau o sumă acolo, se mulțumeau corect și cinstit”, a spus Mario Nicolae, pentru GSP.ro.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM O ZI