Dinamo a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în Liga 1, "câinii roșii" fiind învinși în ultimul meci al etapei a 24-a de FC Botoșani, scor 4-0.
La finalul partidei, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre prestația jucătorilor săi. Flavius Stoican a punctat că fotbaliștii lui Dinamo nu dau dovadă de luciditate la finalizare și a spus că o parte din vina pentru golurile încasate aparține ghinionului.
În același timp, tehnicianul s-a arătat optimist cu privire la viitorul echipei sale, spunând că vrea ca jucătorii să știe mai bine cum să gestioneze momentele dificile din timpul meciurilor și să obțină puncte extrem de importante în salvarea de la retrogradare.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors
09/03/2022 LA 15:08
"Parcă luăm cele mai spectaculoase goluri. Am început destul de bine, apoi au apărut ei la o fază pe partea dreaptă. O centrare, gol. Apoi Jaja, șut, gol, 2-0. Am avut și noi situații de a marca, am avut posesie, dar n-am reușit să marcăm, indiferent că am jucat cu doi sau trei atacanți. Am întâlnit o echipă foarte bună, pragmatică, au profitat de fiecare fază pe care au avut-o. E echipă de play-off, dar nu vreau să cedăm, indiferent de scor.
Pe tabelă rămân patru goluri primite. Luăm cu ușurință goluri, goluri spectaculoase, dar nu trebuie să cedăm. Jucătorii să ridice capul din pământ, indiferent că acum vine CS U Craiova, poate o să se întoarcă norocul și spre noi. Parcă avem prea multe ghinioane. În minutul 2, Tomozei face o entorsă la genunchi. Avem situații, nu marcăm, iar la prima lor ocazie au 1-0. E destul de delicat, dar nu trebuie să ne pierdem încrederea.
Citește și:

"Nu vrem să retrogradăm!"

Important e ce facem în teren, sunt convins că fiecare dintre noi știm când greșim. Nu pierde doar unul sau altul. Când greșim, greșim toți. Când o să ne bucurăm, ne vom bucura toți. Și vreau cât mai repede.
Cu siguranță o să fim o echipă bună în viitorul apropiat pentru că am jucători buni care vor demonstra. Important e să nu-și piardă încrederea. Jucăm, pasăm, avem situații, dar nu reușim să marcăm, iar la prima lor situație luăm gol. Nu vrem să retrogradăm și de aceea facem tot ce ne stă în putință. Suntem într-o situație grea, se înjumătățesc punctele, dar până atunci trebuie să facem puncte.
Nu e ușor, e important ca fiecare să știe cum gestionează anumite situații, cum pasăm, cum ne demarcăm. Timpul nu e aliatul nostru, dar nu vreau să găsesc un alibi", a declarat Flavius Stoican.
În urma înfrângerii din această seară, Dinamo a rămas cu 12 puncte pe a 15-a poziție a clasamentului Ligii 1. În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Flavius Stoican va primi vizita Universității Craiova, joi, de la ora 19:55.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de Dinamo! Anunțul clubului din Ștefan cel Mare
08/03/2022 LA 10:25