Florin Tănase a lăsat să se înțeleagă, la finalul sezonului 2020/21, că își dorește să plece în această vară de la FCSB. Conducerea roș-albaștrilor a anunțat că mutarea nu se va face pentru mai puțin de 5 milioane de euro, însă potrivit presei internaționale șefii FCSB-ului sunt foarte aproape de a bate palma cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, care oferă 4 milioane de euro pentru Tănase.
Jurnaliștii portughezi de la Record au anunțat în această dimineață că fotbalistul în vârstă de 26 de ani este la un pas de a semna cu Al Ain, după 5 ani petrecuți în tricoul roș-albastru.
"Echipa emblemă a Golfului le-a făcut o propunere de aproximativ patru milioane de euro românilor, sumă care pare a fi suficientă pentru ca cele două părți să ajungă la o înțelegere", au scris portughezii.
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02

Mutarea, anunțată și de arabi

Și jurnaliștii din Arabia au anunțat că Florin Tănase va semna cu Al Ain, publicând și cifrele pe care golgeterul Ligii 1 le-a înregistrat sezonul trecut în campionatul României, unde a reușit, în 36 de partide, 25 de goluri și 6 assist-uri, peste 50 de șuturi, 1.660 de pase, circa 70 de dribling-uri și 50 de ocazii de gol.
"Al Ain este aproape să îl semneze pe playmaker-ul român, Florin Tănase, de la FCSB, pentru 4 milioane de euro", au anunțat și cei de la Editor in Chief, pe Twitter.
Fotbalistul a ajuns la FCSB în august 2016, fiind transferat de la FC Viitorul în schimbul a 1,5 milioane de euro.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Florin Lovin și-a ales favorita în lupta pentru titlu: "Au un joc mult mai consistent!"
06/05/2022 LA 10:42
Romanian Liga I
Florin Tănase, dorit de o campioană a Europei! În ce condiții ar putea pleca de la FCSB
04/05/2022 LA 10:28