Florin Tănase a fost aproape de un transfer în această iarnă, aflându-se în atenția unor cluburi din Arabia Saudită. În ultimul an, căpitanul celor de la FCSB a fost curtat de echipe din mai multe campionate, inclusiv din Ligue 1, însă nicio discuție nu s-a concretizat.
Cel mai recent, mutarea lui Tănase la Al Nasr a picat din cauză că arabii nu au reușit să-l vândă pe Dia Saba, mijlocașul în locul căruia l-ar fi vrut pe român. În urma acestor evenimente, fotbalistul de 27 de ani ar fi luat o decizie în legătură cu viitorul său.
Potrivit celor de la Fanatik, Florin Tănase s-ar fi hotărât să nu se mai concentreze asupra unui transfer în străinătate și ar lua în calcul continuarea la FCSB și din sezonul următor.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Florin Lovin și-a ales favorita în lupta pentru titlu: "Au un joc mult mai consistent!"
06/05/2022 LA 10:42
Decizia fotbalistului a fost confirmată și de oficialii roș-albaștrilor, care au spus, însă, că totul se poate schimba în funcție de ofertele care ar putea apărea pentru mijlocașul care a adunat în această stagiune 21 de apariții la FCSB, reușind 11 goluri și 5 assist-uri.
Citește și:

Florin Tănase ar fi putut ajunge în Ligue 1

Florin Tănase și-a dorit de câțiva ani să plece în străinătate, dar pretențiile finaniciare exagerate ale celor de la FCSB au făcut de fiecare dată ca atacantul să rămână în Liga 1. Când clubul din Berceni ar fi acceptat să-i dea drumul, ghinionul a jucat un rol esențial.
Agentul jucătorului, Ljubliana Nedelcu, a dezvăluit la finalul anului trecut că Tănase putea ajunge în 2021 la Angers. Francezii erau hotărâți să-l achiziționeze pe român, dar nu au primit suma cerută pe un atacant din lot, astfel că tranzacția a picat în ultima clipă.
"Pe Florin Tănase aș fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulți bani pe acesta", a dezvăluit impresarul.
Florin Tănase joacă la FCSB din 2016, când a fost transferat de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro. În cei aproape 6 ani petrecuți în tricoul "roș-albastru", atacantul a câștigat un singur trofeu, Cupa României, în sezonul 2019/20. În stagiunea trecută, Tănase a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri marcate.
Romanian Liga I
Florin Tănase, dorit de o campioană a Europei! În ce condiții ar putea pleca de la FCSB
04/05/2022 LA 10:28
Romanian Liga I
Ce avantaj are CFR Cluj în lupta pentru titlu? Răspunsul unui fost jucător de la FCSB
29/04/2022 LA 07:47