Articol scris de Răzvan Cîrceag
În cazul în care Florinel Coman s-ar fi operat, ar fi trebuit să lipsească aproximativ 3 luni de zile pentru recuperare. Doctorul Codoreanu, un apropiat de-al medicului de la FCSB, Flavian Arămitu, a declarat în cadrul unui interviu pentru AS.ro că fotbalistul nu se va mai opera până la urmă.
Trebuie menționat și faptul că Dr. Ion Bogdan Codorean este un medic ortoped specializat în traumatologie sportivă.
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30

Ce a declarat doctorul Codoreanu

Astfel că, acesta ar putea să revină în curând pe gazon. Inclusiv Coman a postat pe contul personal de Instagram, o fotografie cu el în tricoul FCSB-ului dintr-un meci mai vechi, peste care a adăugat textul "Curând". Acesta ar putea fi un mic indiciu pentru fanii roș-albaștrilor.
"Cu toții mai vin la mine. Cu doctorul Arămitu țin legătura tot timpul. El a avut o chestie care era la limită între a se opera și a nu se opera. Aici, doctorul Arămitu s-a consultat cu un medic foarte cunoscut din Finlanda, care operează doar problema asta. Împreună au ajuns la concluzia că e mai bine să nu se opereze. Din ce am înțeles, acum se antrenează aproape la capacitate maximă, dar nu știu amănunte. Urmează să intre. Nu riscă nimic pentru că nu s-a operat", a dezvăluit Bogdan Codorean pentru AS.ro.

CARIERA LUI FLORINEL COMAN: UN ROLLERCOASTER

După ce a cucerit titlul, ca om de bază, cu Viitorul Constanța, atacantul a fost transferat de către FCSB în schimbul a două milioane de euro plus alte bonusuri. O sumă de transfer impresionantă pentru campionatul nostru, în special pentru că era vorba de un jucător tânăr, de perspectivă.
Primul sezon la FCSB al lui Florinel Coman, în 2017-2018, a fost unul dezamăgitor în care a reușit să înscrie doar 4 goluri. Apoi a urmat un sezon foarte bun pentru Coman, în care a fost supranumit inclusiv "Mbappe de România"; stagiunea s-a finalizat cu o evoluție de senzație la EURO 2019, la naționala U21 a României.
Următorul an, Coman a făcut un nou sezon bun și deja părea un fotbalist a cărui carieră va avea parte de o ascensiune impresionantă pentru fotbalul românesc. În acest context, toată lumea aștepta transferul acestuia la o echipă de top din Europa.
Pe 17 septembrie 2020, într-o deplasare de Europa League cu Backa Topola, atacantul a suferit o accidentare la genunchi, și a trebuit să stea departe de gazon aproape trei luni. Începând cu acel moment, "bijuteria" FCSB-ului a început să-și piardă tot mai mult din strălucire. Iar luminile reflectoarelor au fost preluate de către celălalt coleg din atac, Dennis Man, care a bifat un transfer record în Serie A la Parma, pentru o sumă de aproximativ 13 milioane de euro.
Acum, Florinel Coman are din nou parte de ghinion și va rata startul noului sezon, după accidentarea suferită în luna martie.
48 de goluri și 47 de pase de gol în 189 de apariții, în toate competițiile, sunt cifrele lui Coman în tricoul FCSB-ului.
Romanian Liga I
Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB! Cine a blocat transferul în Emirate
13/01/2022 LA 10:25
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10