Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman și-a găsit echipă! Unde ar putea ajunge după aproape 5 ani la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 14/04/2022 la 17:26 GMT+3

Florinel Coman s-ar putea despărți în această vară de FCSB, conducerea roș-albaștrilor având de gând să-l trimită sub formă de împrumut la Farul Constanța.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

Cariera lui Florinel Coman ar putea fi relansată în această vară. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu a mai strălucit după accidentările care l-au ținut departe de teren pentru aproape 7 luni în ultimul an.
Cei de la FCSB nu vor să-l transfere pentru o sumă mică de bani, însă ar fi găsit o variantă care l-ar putea ajuta să-și regăsească forma de odinioară. Potrivit Fanatik, conducerea roș-albaștrilor s-ar gândi să-l trimită pe Florinel Coman, sub formă de împrumut, la Farul Constanța, oficialii vicecampioanei României fiind de părere că Gică Hagi este singurul care l-ar putea revitaliza pe atacant.
Conform impresarului lui Coman, o decizie finală asupra viitorului fotbalistului de 24 de ani va fi luată în următoarele luni, după încheierea acestui sezon al Ligii 1, dar plecarea lui Florinel de la FCSB sub formă de împrumut este aproape sigură.
De-a lungul timpului, atacantul cotat în prezent de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro a fost dorit de mai multe cluburi importante din lume, printre care se numără Sporting Lisabona și Orlando
Florinel Coman a mai evoluat sub comanda lui Gică Hagi înainte de a ajunge la FCSB, el fiind format la Academia fostului mare fotbalist și apoi jucând un an și jumătate pentru FC Viitorul, de unde roș-albaștrii l-au transferat pentru 3 milioane de euro.
Citește și:

Octavian Popescu și Darius Olaru, doriți în Serie A

Presa din Italia a scris în această săptămână despre interesul lui Torino pentru Octavian Popescu și Darius Olaru. Potrivit celor de la TuttoSport, antrenorul echipei, Ivan Juric, îi urmărește cu atenție pe cei doi mijlocași români de la FCSB.
"Torino privește cu interes piața din România. Printre bijuteriile celor de la FCSB urmărite se numără doi mijlocași ofensivi, ambii de echipa națională", au notat jurnaliștii italieni.
Obiectivul lui Ivan Jurci pe finalul acestui sezon este să creeze o echipă cu mentalitate de învingători pentru sezonul viitor. De asemenea, el va testa mai mulți jucători tineri pentru a se decide dacă la vară vor fi împrumutați sau păstrați în lot.
În ceea ce privește întăririle pentru sezonul viitor, Octavian Popescu și Darius Olaru se numără printre jucătorii doriți de antrenorul croat, Torino căutând în mod special mijlocași ofensivi.
În play-off-ul Ligii 1 pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:30. Între cele două echipe sunt, în acest moment, 5 puncte, o victorie a roș-albaștrilor la Cluj urmând a relansa lupta pentru titlu.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo