Fundașul, acum la Clinceni, a remarcat doi jucători în mod special, dar nu și pe golgheterul Tănase.

Tănase, ușor de marcat

Chiar dacă Florin Tănase este golgheterul Ligii 1 cu 21 de goluri în acest sezon, Florin Gardoș a fost impresionat de alți doi jucători în duleurile cu FCSB.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM 7 ORE
"Nu am simțit că e un jucător foare greu de marcat (n.r.: Fl. Tănase). În sezonul regulat și-a creat foarte puține ocazii si am și câștigat acel meci cu 1-0. Mai sunt Moruțan, Octavian Popescu, jucători care oricând pot avea o execuție și să înscrie.
Octavian Popescu e un jucător într-adevăr cu foarte multă calitate, dar mai contează mult și ce se întâmplă în afara muncii, în viața de zi cu zi. Eu nu îl știu, dar sper că e un copil serios. Practic, are toate calitățile ca să ajungă fotbalist foarte bun, depinde doar de el.", a spus Florin Gardoș pentru Digisport.

Despre pregătirea fizică de la FCSB

"Sincer nu cred (n.r: că pregătirea fizică la FCSB este problematică). Pe lângă faptul că am trăit acolo și știu cum m-am simțit, în perioada de iarnă FCSB a fost singura echipă care s-a pregătit în străinătate și am mai văzut imagini cu antrenamentele lor și mi-am adus aminte de perioada când lucram și eu lucruri similare. Și gândul meu era că ce bine mi-ar prinde un antrenament ca și acela, pe iarbă, un meci amical. Noi am făcut pe sintetic în acea perioadă, deci ne-a fost mult mai greu. Așa că nu cred că a fost o problemă fizică la FCSB", a adăugat Florin Gardoș.
Florin Gardoș a jucat pentru FCSB din 2010, când a venit de la Chiajna pentru doar 150 000 de euro și a plecat în 2014, în Premier League, la Southampton, pentru 6,8 milioane de euro.
Fundașul lui Clinceni a câștigat cu FCSB două titluri de campion, două Cupe ale României și o Supercupă. De asemenea, a făcut parte din echipa fantastica care eliminat Ajax-ul și câștiga cu Chelsea pe Arena Națională, în Europa League.
Romanian Liga I
Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României! Covăsnenii, primul trofeu din istorie
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
ACUM 12 ORE