Federația Română de Fotbal a luat o decizie de ultimă oră în privința competițiilor interne. Începând din 21 octombrie, fotbaliștii nu mai pot să se afle pe teren decât dacă trimit la FRF dovada că au Certificatul Verde, care se obține în urma vaccinului împotriva Covid-19 sau a trecerii prin boală ori a realizării unui test.
Certificatele obținute în urma testării rapide sunt valabile 24 de ore, iar cele pentru testul RT-PCR au o valabilitate de 72 de ore.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05
"Echipele vor trimite la FRF(medical@frf.ro) și, pentru Liga 1, la LPF, un tabel cu componenții clubului care au fost testați RT-PCR sau prin test antigen rapid pentru COVID-19. Acesta trebuie să conțină numele, prenumele, funcția, data recoltării testului, tipul de test efectuat și rezultatul.
De asemenea, trebuie trimis și un document cu buletinele de analiză scanate, precum și deciziile DSP în urma eventualelor anchete epidemiologice. Acest model de informare se va menține pe toată durata competiției. Suplimentar față de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegația unei echipe (staff + jucători + alți oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă.
Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca și viza medicală – condiție pentru dreptul de joc), arbitrul având obligația verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situația jocurilor la care participă jucători minori (exceptați de la testare), obligația prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegației (staff + jucători + alți oficiali)majori", se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38