Dezastrul economic în care se află Dinamo este dublat de rezultate de neimaginat pentru palmaresul clubului. Echipa care are în vitrină 18 titluri de campioană este cea mai slabă a Ligii 1, în acest moment. O spun rezultatele din ultima vreme. Dinamo are 10 meciuri, la rând, fără victorie, iar această înfrângere cu 4-1 de la Mediaș arată dimensiuniile dezastrului sportiv din Ștefan cel Mare. Gaz Metan nu mai dăduse 4 goluri pe teren propriu de aproape 2 ani!
Rezultatele din ultima vreme au demoralizat complet echipa lui Uhrin, iar fotbaliștii se gândesc la ce-i mai rău.
"Nu ne iese nimic. Pregătim ceva la antrenament și când intrăm pe teren parcă uităm. Nici la juniori nu luam așa goluri. Mergem înainte, mai avem șase meciuri, șase finale și sper să ne revenim, să ne trezim pentru că nu mai este timp. Suntem pe loc retrogradabil. Nu am cuvinte!
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35
Eu, unul, cred. Dar dacă vom continua la fel, cu siguranță nu avem nicio șansă. Nu este timp de niciun pas greșit. Știu ce colegi am și știu că sunt băieți de caracter. Caracterele adevărate se văd în momente dificile." a spus Steliano Filip după înfrângerea drastică de la Mediaș.
După 1-4 pe terenul lui Gaz Metan, dinamoviștii au ajuns pe locul 15, care duce direct în liga secundă. Cu un singur punct și golaveraj 1-5 în playout, echipa lui Uhrin va avea 6 finale în următoarea lună. Ultimul loc care asigură salvarea fără emoțiile barajului este ocupat de Volunatri, care are 20 de puncte.
Programul lui Dinamo până la finalul acestui sezon de Liga 1:
  • Dinamo - FC Voluntari
  • Viitorul - Dinamo
  • Poli Iași - Dinamo
  • Dinamo - Hermannstadt
  • FC Argeș - Dinamo
  • Dinamo - Chindia Târgoviște
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
26/05/2022 LA 14:46