Dezastrul economic în care se află Dinamo este dublat de rezultate de neimaginat pentru palmaresul clubului. Echipa care are în vitrină 18 titluri de campioană este cea mai slabă a Ligii 1, în acest moment. O spun rezultatele din ultima vreme. Dinamo are 10 meciuri, la rând, fără victorie, iar această înfrângere cu 4-1 de la Mediaș arată dimensiuniile dezastrului sportiv din Ștefan cel Mare. Gaz Metan nu mai dăduse 4 goluri pe teren propriu de aproape 2 ani!
Rezultatele din ultima vreme au demoralizat complet echipa lui Uhrin, iar fotbaliștii se gândesc la ce-i mai rău.
"Nu ne iese nimic. Pregătim ceva la antrenament și când intrăm pe teren parcă uităm. Nici la juniori nu luam așa goluri. Mergem înainte, mai avem șase meciuri, șase finale și sper să ne revenim, să ne trezim pentru că nu mai este timp. Suntem pe loc retrogradabil. Nu am cuvinte!
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 4 ORE
Eu, unul, cred. Dar dacă vom continua la fel, cu siguranță nu avem nicio șansă. Nu este timp de niciun pas greșit. Știu ce colegi am și știu că sunt băieți de caracter. Caracterele adevărate se văd în momente dificile." a spus Steliano Filip după înfrângerea drastică de la Mediaș.
După 1-4 pe terenul lui Gaz Metan, dinamoviștii au ajuns pe locul 15, care duce direct în liga secundă. Cu un singur punct și golaveraj 1-5 în playout, echipa lui Uhrin va avea 6 finale în următoarea lună. Ultimul loc care asigură salvarea fără emoțiile barajului este ocupat de Volunatri, care are 20 de puncte.
Programul lui Dinamo până la finalul acestui sezon de Liga 1:
  • Dinamo - FC Voluntari
  • Viitorul - Dinamo
  • Poli Iași - Dinamo
  • Dinamo - Hermannstadt
  • FC Argeș - Dinamo
  • Dinamo - Chindia Târgoviște
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08