Gaz Metan Mediaș se află într-o situație extrem de complicată. Gruparea din Mediaș are datorii uriașe, a pierdut mai mulți jucători, iar în clasamentul Ligii 1 pierde puncte o dată la fiecare două săptămâni din cauza restanțelor salariale.
Eric de Oliveira, fostul jucător de la Gaz Metan, a anunțat recent printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare că partida de astăzi, contra celor de la Chindia Târgoviște, ar putea fi ultimul meci al echipei în Liga 1, formația urmând să se retragă din campionat, fără să mai evolueze în play-out.
"Nu pot exprima ceea ce simt în momentul de față. Duminică, la ora 15:00, probabil că va fi ultimul meci al Gazului înainte de falimentul care va duce la desființarea clubului CS Gaz Metan Mediaș! Am primit invitația de a da lovitura de începere și, eventual, ultima mea atingere de balon. Gazul dispare și, eventual, nu mai am niciun gând să mai joc fotbal! Mulțumesc frumos GMM și Mediaș pentru respect!
Romanian Liga I
Analiză Eurosport | 2007, un an dintr-o altă lume pentru dinamoviști!
23/04/2022 LA 04:44
Ne vedem duminică, la ora 15:00, și sugerez să umplem stadionul și să ne luam la revedere. În minutul 77 putem să ridicăm un tricou negru sau o eșarfă neagră și strigăm Gazu', Gazu', Gazu'. Moare GMM la 77 de ani", a scris Eric, joi, pe pagina sa de Facebook.
Citește și:

Gaz Metan nu se mai retrage din Liga 1

Lucrurile s-au mai așezat în ultimele zile, iar brazilianul a anunțat astăzi că echipa va duce acest sezon până la capăt, fără a se retrage, în ciuda faptului că jucătorii care au mai rămas la club sunt neplătiți.
Eric a declarat pentru LookSport că deși Gaz Metan va rămâne în Liga 1 până la finalul acestei stagiuni, acest lucru nu înseamnă că echipa nu se va desființa în vară, problemele financiare fiind extrem de serioase.
"Azi dimineață am primit vestea, acum s-a confirmat și eram sigur de lucrul acesta pentru că FRF și LPF nu ar fi vrut ca vreo echipă să se retragă. Din câte am înțeles, dacă o echipă se retrage, e mai dificil cu banii. E bine să termine campionatul Mediaș, dar nu avem siguranța că nu va fi desființată.
Cei de la echipă nu primesc nimic. Au fost plătiți jucătorii când au fost virați banii de la primărie. Au fost plătiți o lună, iar în plus furnizorii au primit și ei banii. Am vorbit acum câteva zile cu un prieten de la Făgăraș care voia să trimită bani, să ajute. Am făcut un grătar. E destul de greu, dar trebuie să fim lângă copii. E o rușine prin ce trecem. Trebuie să fim alături de copiii aceștia, care joacă la Mediaș", a declarat Eric de Oliveira.
În acest moment, după ce a fost depunctată în mai multe rânduri, Gaz Metan Mediaș a ajuns pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 10 puncte.
Romanian Liga I
Victorie "mică" pentru Dinamo. Trupa din Ștefan cel Mare s-a chinuit să câștige la Gaz Metan
22/04/2022 LA 19:08
Romanian Liga I
Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan! Topul celor mai categorice victorii din acest sezon
19/04/2022 LA 16:18