Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi a răbufnit: "Nu pot să fac minuni și miracole!" Ce l-a nemulțumit pe antrenorul celor de la Farul

Bianca Dumitru

Publicat 10/07/2022 la 23:35 GMT+3

Gheorghe Hagi a răbufnit cu o săptămână înainte de startul sezonului 2022/23 al SuperLigii. Antrenorul celor de la Farul Constanța s-a arătat nemulțumit de campania de transferuri a clubului său, menționând că va pleca de la echipă vara viitoare dacă va fi nevoit să o ia din nou de la capăt.

Gică Hagi

Credit imagine: Getty Images

Gică Hagi nu este deloc încântat de campania de transferuri realizată de clubul său în această vară. Cu o săptămână înainte de startul sezonului 2022/23 al SuperLigii, antrenorul celor de la Farul Constanța s-a plâns de situația de la echipă.
Fostul mare fotbalist român a declarat că nu știe cât va mai putea să o ia de la capăt an de an din cauza schimbărilor mari care se petrec în lotul său, lăsând să se înțeleagă că nu este mulțumit de transferurile care îl împiedică să-și îndeplinească obiectivele.
"Clubul merge foarte bine, dar trăim în Romania și nu e ușor. Am făcut lucruri bune în ultimii șase ani. Vreau să văd un stadion plin, să avem cei mai mulți abonați. Îmi doresc să creăm o echipă, să devenim cei mai buni. Am stat un an, stau și anul acesta și după vedem.
Nu pot să merg în continuare, an de an, și să îmi plece 10 jucători. Ce am construit într-un an și după să o iau de la zero. Eu nu pot să construiesc ceva cu idealul meu, cu mentalitatea mea.
Nu pot să lucrez la nesfârșit. Lucrez de 12 ani, produc jucători și o iau mereu de la capăt. Hagi nu poate să facă minuni și miracole", a declarat Gică Hagi, potrivit DigiSport.
În această vară, Farul Constanța a vândut 11 jucători, printre care se numără Jefte Betancor, golgheterul echipei în sezonul 2021/22, Bradley de Nooijer și Andrei Ciobanu.
În schimb, constănțenii au adus 14 fotbaliști în echipa lui Gică Hagi, printre care se remarcă Vlad Morar și Gabriel Torje, de la Dinamo, Dragoș Nedelcu de la FCSB și Kevin Doukoure de la Tabor Sezana (Slovenia).
Citește și:

Farul Constanța, o singură victorie în amicalele din această vară

În pauza competițională din această vară, Farul Constanța a disputat 6 meciuri de pregătire. Echipa lui Hagi a obținut o singură victorie, în fața celor de la FC Brașov, pe care i-au învins cu 3-1.
În celelalte partide, constănțenii au remizat cu CS Mioveni (0-0), Csikszereda Miercurea Ciuc (2-2) și CSA Steaua (1-1) și au fost învinși de Chindia Târgoviște (2-3) și Petrolul Ploiești (1-2).
Farul va debuta în sezonul 2022/23 al SuperLigii pe 17 iulie, de la ora 18:30, când va primi vizita celor de la FC U Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo