Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Giuleștiul freamătă! Doi fotbaliști de națională sunt doriți la Rapid

Ion Alexandru

Actualizat 20/06/2021 la 07:40 GMT+3

Revenită în Liga 1, Rapid vrea să dea o lovitură dublă pe piața transferurilor. Considerat unul dintre fotbaliștii emblematici ai lui Dinamo în urmă cu 7 ani, Dragoș Grigore este liber de contract și negociază cu Rapid. Un alt fotbalist de națională, Adrian Petre este dorit de giuleșteni.

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului

Credit imagine: Eurosport

Rapid are nevoie de întăriri pentru noul sezon și după promovarea în Liga 1 trebuie să aducă jucători cu experiență. Antrenor Mihai Iosif și președintele Daniel Niculae au pus ochii pe doi fotbaliști care au impresionat prin seriozitate și au avut rezultate la echipele naționale.
După ce a reușit aducerea lui Albu, ultima dată la UTA Arad și Belu-Iordache, fostul fundaș de la Hermannastadt, rapidiștii au crescut pretențiile.

Rapid îl vrea pe Dragoș Grigore

Dragoș Grigore este primul obiectiv pentru săptămîna viitoare. Ajuns la 34 de ani, fostul căpitan al lui Dinamo este liber de contract după despărțirea de Ludogorets. Grigore a jucat 38 de meciuri în echipa națională, alături de care a jucat la Euro 2016. Fundașul din Vaslui a fost dorit de DDB, scrie Gazeta Sporturilor, dar Pablo Cortacero a preferat să aducă în septembrie anul trecut mai mulți jucători din Spania pe salarii uriașe.
Dragoș Grigore
Grigore se poate întoarce în Liga 1 după 7 ani. Fundașul central a fost un jucător foarte important pentru Dinamo în perioada 2008-2014 și a contribuit la ultimul trofeu intern, care mai există, obținut de către echipa din Ștefan Cel Mare, Cupa României în 2012. Acum 7 ani, Dinamo l-a vândut în Ligue 1, la Toulouse pentru 1 milion de euro. După o aventură în țările arabe, Grigore a ajuns la Ludogorets și a jucat 3 sezoane la campioana Bulgariei.
Adrian Petre, atacantul care nu s-a adaptat la FCSB

Rapid vrea singurul atacant cu 2 participări la Europeanul de tineret

Pentru a întări atacul, Mihai Iosif vrea să revitalizeze cariera unui atacant care s-a defectat la FCSB. Adrian Petre a fost titular atât la Europeanul sub 21 de ani din 2019, cât și la cel din 2021. Atacantul de 23 de ani a fost achiziționat, cu 800 de mii de euro, de FCSB în februarie 2020 și cariera sa a luat-o în jos. Criticile venite constat l-au demoralizat pe Adrian Petre, iar randamentul său a fost din ce în ce mai slab. Împrumutul la Cosenza și nici revenirea acasă nu l-au pus pe picioare pe vârful crescut de UTA. Cifrele lui Adrian Petre din ultimele 18 luni sunt foarte slabe. Pentru FCSB a marcat doar 2 goluri, pentru Cosenza niciunul în Serie B, iar pentru UTA a dat primul său gol în Liga 1, dinm toată cariera. Arădenii i-au dat voie să plece liber de contract, iar Rapid vrea să profite.

Rapid a debutat cu dreptul în amicale

Rapid a câștigat fără emoții primul amical, 4-1 cu Pregresul. Bălan, Sefer, Gheorghe și Despa au marcat., Puștiul de 18 ani Alex Gheorghe s-a remarcat cu un gol și o pasă de gol.
Așa a arătat Rapid în primul meci amical:
H. Moldovan (46′ Drăghia) – Goge (46′ Demici), Dandea (cpt) (46′ Nastos), Ignat (46′ Stănici), Finica (46′ Florică) – R. Costin (46′ Pănoiu), B. Barbu (46′ Al. Gheorghe) – Sefer (46′ Ghineț), R. Ilie (46′ A. Dumitrescu, 68′ Albu), Hlistei (46′ Al. Despa) – Ad. Bălan (46′ An. Ioniță, 80′ A. Dumitrescu).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo