Deian Sorescu și Ante Puljic au vorbit recent despre situația de la Dinamo. Fotbalistul român în vârstă de 23 de ani a punctat în special promisiunile nerespectate ale celor din programul DDB, care le-au promis în iarnă jucătorilor că nu se vor mai confrunta cu restanțe salariale dacă acceptă renegocierea contractelor.
De cealaltă parte, fundașul croat de 33 de ani a comentat și el haosul din Ștefan cel Mare și, nemulțumit de comportamentul fanilor-acționari din DDB, a anunțat că va pleca de la echipă. Alături de el și-au mai anunțat despărțirea de club și Marco Ehmann, și Diego Fabbrini, acesta din urmă fiind dorit de echipe din Turcia și Grecia.
Astăzi, ProSport a anunțat că și Vlad Achim și Alexandru Răuță și-au încheiat contractele cu Dinamo, plecând de la club. Un alt jucător care se va despărți de echipă în următoarele ore este Adam Nemec, care a anunțat că nu se va mai prezenta la antrenamente începând de mâine.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
De asemenea, și Paul Anton se gândește să renunțe la contractul său cu dinamoviștii, urmând a purta o discuție pentru a lămuri situația în perioada următoare. "Eu sunt într-o perioadă de convalescență. Eu aștept să am o discuție cu cineva, să lămuresc. Am avut discuții ieri cu cei din DDB, însă, în momentul de față, administratorul judiciar va conduce clubul și va trebui să vorbim cu el", a declarat Anton.

Cum arată lotul lui Uhrin

Iuliu Mureșan a acceptat oferta de la Dinamo și a preluat funcția de administrator special al clubului din Ștefan cel Mare.
Potrivit DigiSport, Mureșan a purtat astăzi discuții cu fiecare fotbalist din echipa lui Dușan Uhrin, pentru a vedea cine sunt cei care își doresc să rămână la club. În acest moment, lotul mai include doar 20 de jucători, motiv pentru care dinamoviștii au ales să anuleze amicalul cu Rapid, care trebuia să aibă loc vineri, de la ora 11:00.
Lotul lui Dinamo:
  • Portari: Mihai Eșanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu
  • Fundași: Constantin Nica, Ricardo Grigore (convocat pentru Jocurile Olimpice), Steliano Filip, Andrei Radu, Deniz Giafer, Costin Amzar
  • Mijlocași: Deian Sorescu, Paul Anton, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu
  • Atacanți: Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu, Cătălin Măgureanu
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
21/01/2022 LA 13:45