Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Claudiu Petrila! Răspunsul celor de la CFR Cluj

Bianca Dumitru

Publicat 29/04/2022 la 15:23 GMT+3

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai râvniți jucători de la CFR Cluj. Pe urmele fotbalistului de 21 de ani se află, printre altele, Fenerbahce și Galatasaray. Oficialii clujenilor au stabilit, însă, ce sumă vor în schimbul atacantului.

Claudiu Petrila (CFR Cluj)

Credit imagine: facebook

Claudiu Petrila a atras atenția mai multor cluburi din Europa prin prestațiile sale din acest sezon. Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost dorit în ultima vreme, printre altele, de Lille, AS Roma, Hertha Berlin și Steaua Roșie Belgrad.
Acum, potrivit ProSport, fotbalistul ar fi intrat și în vizorul celor de la Fenerbahce și Galatasaray. Cele două echipe din campionatul Turciei ar fi avut reprezentanți la meciul cu FCSB, din play-off-ul Ligii 1, care l-au urmărit pe Petrila.
Conform sursei citate, oficialii lui CFR Cluj nu vor să-l cedeze pe atacant pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro, dorindu-și să păstreze și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al tânărului fotbalist.
Cristi Balaj a comentat recent posibilitatea ca Petrila să plece de la club în perioada următoare. Președintele campioanei en-titre a României a refuzat să vorbească despre bani, dar a recunoscut că CFR vrea și un procent dintr-un viitor transfer, având încredere că fotbalistul va continua să crească.
Citește și:

Petrila, aproape de despărțirea de CFR Cluj

"Pentru Petrila deja există oferte. Nici nu știu cât contează cu cât ai vinde un jucător, important e ce oferte primești pe el. Discuțiile acestea sunt confidențiale. Nu am primit acceptul acelor echipe să divulgăm suma de transfer. În momentul acesta, nu suntem mulțumiți de sumă și acesta este motivul pentru care Petrila încă este la CFR Cluj.
Nu comentez suma cerută în schimbul lui Petrila. E o capcană în care nu intru. Ar însemnă să vorbim exact despre ceea ce evit. Există posibilitatea ca Petrila să plece. Ne dorim o sumă de bani plus un procent, pentru că avem încredere că poate crește în continuare", a declarat Cristi Balaj.
Claudiu Petrila a început fotbalul la FC Bihor, dar a ajuns la o vârstă fragedă la Academia celor de la CFR Cluj, în 2017. În sezonul trecut, tânărul fotbalist a fost împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe, iar evoluțiile foarte bune i-au făcut pe cei de la CFR să-l păstreze în lot în actuala stagiune.
În tricoul campioanei en-titre a României, Petrila a adunat 37 de apariții în toate competițiile, reușind 9 goluri și 5 pase decisive.
În 2020, atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,4 milioane de euro a debutat și la naționala de tineret, pentru care a adunat până în prezent 4 selecții, ultimele 3 dintre ele venind în toamna anului trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo