Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă două echipe din Europa, pe urmele lui Octavian Popescu! Unde este dorit fotbalistul de la FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 06/05/2022 la 16:31 GMT+3

Octavian Popescu este unul dintre cei mai atractivi fotbaliști de la FCSB. Mijlocașul a reușit mai multe evoluții bune care l-au adus în atenția unor echipe din Europa, cel mai recent fiind anunțat interesul celor de la Galatasaray și Beșiktaș pentru el.

Octavian Popescu

Credit imagine: Other Agency

Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a reușit, în 35 de meciuri disputate, 9 goluri și 4 pase decisive, iar cota sa de piață a ajuns în acest sezon la 3 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.
În urma prestațiilor sale din acest sezon, tânărul a atras atenția mai multor cluburi din Europa. Potrivit celor de la Fotospor, noile echipe aflate pe urmele lui Octavian Popescu sunt Beșiktaș și Galatasaray.
Jurnaliștii turci, care notează că fotbalistul celor de la FCSB este "noul Adrian Mutu", au anunțat, însă, și că șefii roș-albaștrilor vor în schimbul mijlocașului între 25 și 30 de milioane de euro.
Recent, presa din Turcia a scris că și Florin Tănase este dorit de un club din Super Lig. Este vorba despre Trabzonspor, campioana Turciei, care vrea să-l împrumute pentru un sezon pe căpitanul roș-albaștrilor, intenționând să-i ofere un contract definitiv doar dacă acesta se va acomoda.
Citește și:

OCTAVIAN POPESCU, DORIT ȘI ÎN ANGLIA ȘI ITALIA

Evoluțiile sale bune l-au adus pe Octavian Popescu în atenția câtorva echipe din Europa, una dintre ele fiind Benfica. Potrivit DigiSport, tânărul jucător le-a stârnit interesul și celor de la Everton, echipă aflată pe locul 18 în clasamentul din Premier League.
Englezii, care luptă să se salveze de la retrogradare, ar fi interesați de transferul românului, pe care îl consideră un fotbalist de perspectivă, și s-ar afla în legătură cu agenții acestuia. Pare greu de crezut, însă, că Octavian Popescu va fi lăsat să plece la Everton, în condițiile în care conducerea celor de la FCSB vrea câteva zeci de milioane de euro în schimbul mijlocașului.
În plus, Octavian Popescu le-ar fi atras atenția și celor de la Torino. Directorul sportiv al echipei care ocupă locul 10 în clasamentul din Serie A ar fi fost în România pentru a-i vedea pe 3 dintre jucătorii lui Toni Petrea. Davide Vagnati ar fi rămas impresionat cel mai tare de Octavian Popescu și Darius Olaru, însă este conștient că transferurile vor fi extrem de greu de realizat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo