CFR Cluj a oficializat încă o replică după cutremurul provocat de plecarea cu scandal a lui Marius Șumudică. Dan Petrescu ar urma să preia campioana luni, după derby-ul cu FCSB. Până atunci, Vergil Andronache ar fi trebuit să conducă echipa din postura de interimar. Fostul antrenor de la FCSB a fost și el demis. Sâmbătă, antrenamentul a fost condus de preparatorul fizic Cristian Dragotă și de antrenorul cu portarii Cristian Moldovan. În afara lui Șumudică și Andronache, patronul clujenilor Varga i-a demis pe medicul Paligora și pe șeful scouterilor Bogdan Costicea, anunță Digisport. Ultimul se poate întoarce chiar la rivala FCSB, de unde a venit în iulie, scrie Gazeta Sporturilor. Costicea este omul care l-a propulsat la FCSB pre Octavian Popescu.
LIVE TRANSFERS | CRAIOVA DĂ O LOVITURĂ PE PIAȚA TRANSFERURILOR. REGHECAMPF ȘI-A GĂSIT DECARUL!

Marius Bilașco, varianta de avarie

Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
ACUM 21 ORE
Bilașco este un apropiat al lui Dan Petrescu, alături de care a luat singurul titlu de campion al carierei, cu Unirea Urziceni. Fostul atacant este oficial al lui CFR Cluj și a fost între contestatarii lui Marian Copilu, omul care a insistat pentru aducerea lui Șumudică și care a plecat, cu scandal, odată cu el.
https://i.eurosport.com/2020/11/30/2946554.jpg
Avantajul lui Bilașco este că are licență PRO și este varianta ideală pentru acest meci. E vorba de o singură partidă ca principal pentru că de luni CFR Cluj va reveni sub conducerea cu mănă forte a lui Dan Petrescu.
Partida CFR Cluj - FCSB este programată această seară de la ora 21 și va fi în format livext pe Eurosport.ro
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
IERI LA 12:17
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
IERI LA 18:53