Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o depunctare în Liga 1! Dinamo a ajuns la 7 puncte de penultimul loc al clasamentului

Bianca Dumitru

Publicat 30/03/2022 la 18:41 GMT+3

Academica Clinceni a fost depunctată astăzi din cauza unei datorii către fotbalistul Cristian Gavra. Dinamo a ajuns astfel, la o diferență de 7 puncte de echipa care se află pe penultimul loc al clasamentului.

Dinamo - Academica Clinceni

Credit imagine: facebook

Academica Clinceni a fost depunctată astăzi cu două puncte, din cauza unei datorii de 14.000 de euro către fotbalistul Cristian Gavra, pe care clubul nu a achitat-o.
Decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF a fost publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, unde se precizează și că ilfovenii vor continua să fie depunctați la fiecare 15 zile în cazul în care nu-și vor plăti datoria.
"În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera și / sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte.
Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 15.03.2022 – 29.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 20.04.2022", se arată pe site-ul lpf.ro.
Citește și:
Aceasta a fost a doua depunctare a celor de la Academica Clinceni, care au mai pierdut două puncte și săptămâna trecută, atunci din cauza unei datorii către Marius Cioiu.
Academica Clinceni, ocupanta penultimului loc al clasamentului, este acum la 7 puncte de Dinamo. Așadar, "câinii roșii" pot sta, cel puțin pentru moment, liniștiți pentru că sunt la distanță de poziția care le-ar garanta retrogradarea în Liga 2.
Până la finalul acestui sezon, în play-out-ului Ligii 1 mai sunt programate 7 etape. În weekend-ul următor, Academica Clinceni va înfrunta Sepsi Sf. Gheorghe, iar Dinamo o va întâlni pe Chindia Târgoviște.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo