Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un conflict la CFR Cluj! Doi fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Dan Petrescu

Bianca Dumitru

Publicat 01/12/2021 la 14:17 GMT+2

Problemele de la CFR Cluj continuă. După ce Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Denis Alibec, ca urmare a unui gest de indisciplină din timpul meciului cu Academica Clinceni, acum a ieșit la iveală un alt scandal care ar fi avut loc înaintea partidei din a 17-a etapă a Ligii 1.

CFR Cluj, Alex Chipciu

Credit imagine: facebook

CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere. Sunt tensiuni la cote înalte între jucătorii campioanei României, iar acum a ieșit la iveală faptul că înaintea partidei cu Academica Clinceni a avut loc un conflict între Alexandru Chipciu și Bouhenna.
Potrivit GSP, cei doi fotbaliști s-ar fi luat la bătaie, la ultimul antrenament dinainte de meciul din a 17-a etapă a Ligii 1, schimbând câteva lovituri până când coechipierii au intervenit să îi despartă.
Dan Petrescu nu a luat măsuri împotriva celor doi, care au și evoluat în meciul cu Academica Clinceni. De altfel, antrenorul le spusese, cu câteva minute înainte de scandal, că apreciază jucătorii cu atitudine și determinare.
Chipciu a mai fost implicat într-un conflict și în timpul mandatului lui Marius Șumudică pe banca tehnică a clujenilor, tehnicianul alegând atunci să-l excludă din lot după ce fotbalistul a reacționat nervos în urma unei lovituri cu mingea în față primite de la portarul Otto Hindrich.
Citește și:

Alibec, exclus din lotul CFR-ului după meciul cu Clinceni

CFR Cluj a câștigat luni seară, cu scorul de 2-0, duelul cu Academica Clinceni, dar partida nu a fost lipsită de incidente. În minutul 70, Denis Alibec s-a ridicat de pe banca de rezerve și a plecat la vestiare, fără a-i cere voie lui Dan Petrescu. Atacantul era supărat din cauza faptului că antrenorul nu avea de gând să-l trimită pe teren, chiar dacă la finalul meciului a spus că a plecat pentru a merge la toaletă.
În urma gestului făcut de Alibec, staff-ul tehnic a decis să ia măsuri, Petrescu hotărând să-l excludă din lot pe fotbalistul care, cel mai probabil, va primi și o amendă din partea clubului.
Antrenorul nu-și dorește să îl mai primească la antrenamente pe atacant, acesta exprimându-și și în urmă cu câteva săptămâni nemulțumirea față de prestațiile și atitudinea sportivului. În aceste condiții, este posibil ca CFR Cluj să aleagă să renunțe la Alibec în următoarea perioadă, fotbalistul având șansa de a ajunge sub comanda lui Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, tehnicianul turcilor anunțând recent că are nevoie de 5-6 transferuri în perioada de mercato din iarnă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo