FCSB trece printr-o perioadă dificilă, mai mulți fotbaliști fiind infectați cu Covid-19 sau accidentați. Din cauza acestor probleme, roș-albaștrii nu au putut prezenta la meciul cu CS Mioveni din a 12-a etapă a Ligii 1 decât 13 jucători, limita minimă cu care o echipă se poate prezenta la o partidă.
După ce luni oficialii FCSB-ului au anunțat că Florin Tănase s-a accidentat, având glezna umflată și fiind indisponibil pentru meciul cu Farul, programat duminică, de la ora 20:30, acum încă un jucător a acuzat probleme musculare și riscă să rateze duelul din a 13-a etapă a Ligii 1.
Este vorba despre Andrei Miron, care s-ar fi accidentat în timpul unui antrenament, potrivit Fanatik. În cazul în care fundașul nu va putea intra pe teren duminică, partida cu Farul are șanse mari să fie amânată.
Romanian Liga I
Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Alibec după meciul cu Clinceni! Prima reacție a clubului
ACUM 5 ORE
FCSB poate cere amânarea unui meci o singură dată, o nouă amânare urmând a însemna că roș-albaștrii vor pierde la masa verde cu 3-0.

Jucătorii de la FCSB cer liniște la echipă

După meciul cu CS Mioveni, în presă au apărut informații privind faptul că oficialii clubului nu sunt mulțumiți de jocul echipei, dorindu-și mai mult spectacol. Potrivit AS.ro, jucătorii FCSB-ului au reacționat după aceste afirmații ale conducerii.
Fotbaliștii au fost surprinși de ceea ce li s-a reproșat și le-au amintit șefilor de faptul că echipa a evoluat la Buzău în condiții extreme, cu doar doi jucători pe banca de rezerve. În plus, jucătorii s-au arătat nemulțumiți că cei din conducere nu sunt fericiți nici măcar atunci când echipa obține rezultate pozitive, roș-albaștrii ajungând în Liga 1 la 5 victorii consecutive.
Astfel, fotbaliștii lui Edi Iordănescu ar fi cerut să aibă parte de liniște, transmițându-le oficialilor că sunt capabili să continue lupta pentru titlu doar în condiții de calm. Sportivii i-ar fi luat și apărarea antrenorului, precizând că sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară antrenamentele și de metodele folosite de cei din staff.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 17-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
IERI LA 21:31