Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un jucător de la FCSB, incert pentru meciul cu Farul! Partida, în pericol de a fi amânată

Bianca Dumitru

Actualizat 20/10/2021 la 20:15 GMT+3

FCSB se confruntă cu mai multe probleme de lot. Pe lângă jucătorii infectați cu noul coronavirus, în echipa roș-albaștrilor sunt și mulți fotbaliști accidentați. Cel mai recent, pe lista celor cu probleme musculare a intrat Andrei Miron, astfel că meciul cu Farul este în pericol de a fi amânat.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB trece printr-o perioadă dificilă, mai mulți fotbaliști fiind infectați cu Covid-19 sau accidentați. Din cauza acestor probleme, roș-albaștrii nu au putut prezenta la meciul cu CS Mioveni din a 12-a etapă a Ligii 1 decât 13 jucători, limita minimă cu care o echipă se poate prezenta la o partidă.
După ce luni oficialii FCSB-ului au anunțat că Florin Tănase s-a accidentat, având glezna umflată și fiind indisponibil pentru meciul cu Farul, programat duminică, de la ora 20:30, acum încă un jucător a acuzat probleme musculare și riscă să rateze duelul din a 13-a etapă a Ligii 1.
Este vorba despre Andrei Miron, care s-ar fi accidentat în timpul unui antrenament, potrivit Fanatik. În cazul în care fundașul nu va putea intra pe teren duminică, partida cu Farul are șanse mari să fie amânată.
FCSB poate cere amânarea unui meci o singură dată, o nouă amânare urmând a însemna că roș-albaștrii vor pierde la masa verde cu 3-0.

Jucătorii de la FCSB cer liniște la echipă

După meciul cu CS Mioveni, în presă au apărut informații privind faptul că oficialii clubului nu sunt mulțumiți de jocul echipei, dorindu-și mai mult spectacol. Potrivit AS.ro, jucătorii FCSB-ului au reacționat după aceste afirmații ale conducerii.
Fotbaliștii au fost surprinși de ceea ce li s-a reproșat și le-au amintit șefilor de faptul că echipa a evoluat la Buzău în condiții extreme, cu doar doi jucători pe banca de rezerve. În plus, jucătorii s-au arătat nemulțumiți că cei din conducere nu sunt fericiți nici măcar atunci când echipa obține rezultate pozitive, roș-albaștrii ajungând în Liga 1 la 5 victorii consecutive.
Astfel, fotbaliștii lui Edi Iordănescu ar fi cerut să aibă parte de liniște, transmițându-le oficialilor că sunt capabili să continue lupta pentru titlu doar în condiții de calm. Sportivii i-ar fi luat și apărarea antrenorului, precizând că sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară antrenamentele și de metodele folosite de cei din staff.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo