Înaintea partidei cu CS Mioveni, din a 12-a etapă a Ligii 1, FCSB se confruntă cu mai multe probleme cauzate de Covid-19. 8 jucători au fost depistați pozitiv sau au fost trimiși în izolare din motive de precauție. Ținând cont și de fotbaliștii aflați în recuperare după accidentări, în acest moment, FCSB are la dispoziție doar 14 jucători, dintre care 3 sunt portari.
Potrivit AS.ro, pe lista jucătorilor care vor rata duelul cu CS Mioveni se află acum și Ovidiu Popescu, cel care s-a accidentat, urmând a nu face parte din lotul roș-albaștrilor pentru meciul de sâmbătă.
Cei de la FCSB nu îi vor avea la dispoziție nici pe Edi Iordănescu, nici pe secundul Alexandru Radu, care sunt în carantină după ce s-au infectat la rândul lor cu coronavirus, echipa urmând a fi condusă în următoarea perioadă de Eugen Nae, antrenor cu care s-a făcut un contract pentru o lună.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
IERI LA 10:45
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235746.png

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu CS Mioveni

În ciuda acestor probleme, clubul roș-albastru va putea alinia o echipă destul de puternică. Florin Tănase va reveni în lot pentru meciul din a 12-a etapă a Ligii 1. Acesta ar putea fi și cazul lui Octavian Popescu, care este aproape refăcut după accidentare.
Așadar, echipa de start a celor de la FCSB ar putea arăta astfel: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - Stoica, Keșeru, Gheorghe.
Ceilalți jucători disponibili pentru meciul cu CS Mioveni sunt Târnovanu, Haruț, Musi, Dumiter, Mamut, cărora li se poate alătura Octavian Popescu și câțiva juniori din club.
Meciul dintre FCSB și CS Mioveni, din a 12-a etapă a Ligii 1, este programat sâmbătă, de la ora 20:30.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
IERI LA 07:31
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32