Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren

Bianca Dumitru

Publicat 02/12/2021 la 15:05 GMT+2

FCSB se pregătește în aceste zile pentru meciul cu UTA Arad, din a 18-a etapă a Ligii 1. Înaintea duelului de pe Arena Națională, Toni Petrea a primit câteva vești bune, doi dintre jucătorii accidentați urmând a reveni în lot.

FCSB, Keșeru, Tănase

Credit imagine: facebook

FCSB pregătește în această perioadă meciul cu UTA Arad, care va avea loc în weekend. Înaintea partidei, antrenorul roș-albaștrilor a primit câteva vești bune. Toni Petrea se va putea baza în următoarele zile pe doi dintre jucătorii care au fost accidentați.
În primul rând, este vorba despre Claudiu Keșeru, care a fost accidentat ușor, ratând derby-ul cu Universitatea Craiova. Fotbalistul de 34 de ani s-a recuperat rapid și a reluat antrenamentele alături de coechipierii săi, fiind apt pentru meciul cu echipa lui Laszlo Balint.
În al doilea rând, și Florinel Coman a revenit la pregătirea alături de lotul lui Petrea. Potrivit unui anunț al managerului echipei, sportivul care nu a mai evoluat din luna august a resimțit o durere în timpul antrenamentelor și va fi supus unei investigații, dar dacă totul va fi ok, Coman ar putea să prindă primele minute până la finalul acestui an.
Până la vacanța de iarnă, FCSB le va mai înfrunta pe UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe. În acest moment, după 17 meciuri, FCSB este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, fiind la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj.
Duminică, 5 decembrie, de la ora 21:30, roș-albaștrii vor primi vizita celor de la UTA Arad, într-o partidă contând pentru a 18-a etapă a campionatului.
Citește și:

FCSB l-ar putea pierde pe Florin Tănase

Potrivit jurnaliștilor turci, Fatih Terim a pus ochii acum pe un alt jucător de la FCSB, pe care și l-ar dori la echipă încă din iarnă. Este vorba despre Florin Tănase, unul dintre golgheterii roș-albaștrilor, care a semnat în această vară o prelungire a contractului său cu FCSB, având o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.
Conform celor de la aSpor, oficialii celor de la Galatasaray ar fi demarat deja discuțiile cu reprezentanții vicecampioanei României, făcând o primă ofertă pentru Tănase, în valoare de două milioane de euro.
"Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei București, Florin Tănase. Cim Bom dorește cu siguranță să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani.
De remarcat că 'galben-roșii' au oferit două milioane de euro pentru Tănase, care este căpitanul echipei din București și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai clubului din România", au notat jurnaliștii turci.
Oferta va fi, cel mai probabil, refuzată de conducerea celor de la FCSB, care a mai refuzat și în trecut câteva propuneri pentru căpitanul roș-albaștrilor, în schimbul căruia patronul echipei își dorește o sumă mai mare de bani. Rămâne de văzut cât vor fi dispuși turcii să achite pentru Florin Tănase.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo